Imagine rară cu Meadow Walker, fiica lui Paul Walker. Cum s-a fotografiat alături de Vin Diesel și fiica lui: "Familie"

Meadow Wlaker, fiica lui Paul Wlaker, a publicat pe rețelele sociale o imagine de-a dreptul emoționantă alături de cel mai bun prieten al tatălui ei, Vin Diesel, dar și cu fiica lui, Hania.

Meadow Wlaker, fiica lui Paul Wlaker, a publicat pe rețelele sociale o imagine de-a dreptul emoționantă alături de cel mai bun prieten al tatălui ei, Vin Diesel, dar și cu fiica lui

Getty

Meadow Wlaker păstrează vie amintirea tatălui ei, Paul Walker, care a avut un tragic accident de mașină pe 30 noiembrie 2013 și a decedat la vârsta de 40 de ani. De asemenea, tânăra a păstrat o legătură strânsă și cu Vin Diesel, partenerul tatălui ei din seria de filme "Fast and Furious", pe care îl consideră parte din familie.

De curând, fiica fostului actor a împărtășit cu urmăritori săi de pe Instagram o imagine de-a dreptul emoționantă, care a înduioșat inima internauților. Meadow Walker le-a arătat prietenilor săi virtuali relație strânsă de prietenie pe care o are cu Vin Diesel și familia lui.

Imaginea rară cu Meadow Walker și Vin Diesel

Recent, superba fiica a lui Paul Wlaker a publicat pe rețelele sociale o imagine cu partenerul tatălui ei, dar și cu fiica acestuia, Hania. Poza a înduioșat inima oamenilor din mediul online, însă descrierea a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Citește și: Pe regretatul Paul Walker îl știe o lume întreagă, însă nu mulți știu că actorul are o fiică superbă. Cum arată Meadow Walker

Se pare că Meadow Walker și-a mărit familia, considerându-i pe Vin Diesel și micuții lui o mare parte din familie, lucru evident din postarea sa.

"Familie", a scris tânăra la fotografia cu cei doi. În imagine se vede clar cum actorul din Fast and Furious o îmbrățișează cu drag pe fiica lui, dar și pe fata celui mai bun prieten al său, de care a promis că o să aibă grijă.

Poza a strâns mai bine de 269 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea fanilor. Prietenii virtuali au fost extrem de surprinși să îi vadă pe cei trei atât de apropiați și fericiți, semn că Vin Diesel s-a ținut de promisiunea făcută prietenului său în urmă cu aproape 8 ani.

Printre cei care i-au lăsat un comentariu la imagine a fost și actorul: "Toată dragostea, întotdeauna ..."

"Este o poză minunată de familie. Sunteți superbi!" sau "Oh, doamne! Sunteți adorabili și o adevărată familie", au fost doat câteva dintre sutele de comentarii lăsate de prietenii virtuali, care și-au dorit din tot sufletul să le transmită cele mai frumoase cuvinte.

Legătura strânsă dintre Meadow Wlaker și tatăl ei

Meadow Walker a aflat că va rămâne fără tată la vârsta de doar 15 ani. Deși a trecut prin momente extrem de grele, tânăra a reușit să fie puternică și să treacă peste cea mai mare tragedie din viața ei. Paul Wlaker ar fi fost mândru de ea și de cariera de model pe care o are, iar acest lucru îi dă putere să meargă mai departe.

Citește și: Meadow Walker, fiica lui Paul Walker, a defilat pentru Givenchy la Paris

O zi banală pe care mi-o amintesc cu tristețe. Azi este o celebrare a iubirii și a bucuriei pe care le-ai adus în lume. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine, în timp ce trăgeam un pui de somn”, a scris fiica lui Paul Walker pe contul său de Instagram atunci când cel mai important bărbat din viața ei ar fi împlinit 47 de ani.

Ultimele știri