Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Pe regretatul Paul Walker îl știe o lume întreagă, însă nu mulți știu că actorul are o fiică superbă. Cum arată Meadow Walker

Paul Walker sfârșea într-un mod tragic în anul, atunci când suferea un accident de mașină. Actorul este cunoscut mai ales pentru celebra serie de filme Fast & Furious, iar pe platourile de filmare s-a împrietenit cu Vin Diesel. Pe Paul Walker îl știe o lume întreagă, însă nu mulți sunt cei care știu că actorul are o fiică superbă. Fanii au rămas uimiți când au văzut cum arată Meadow Walker, o domnișoară frumoasă care vrea să devină model international.

Cum arată Meadow Walker, fiica actorului Paul Walker

profimediaimages.ro

Paul Walker a îndoliat o lume întreagă cu moartea sa, în anul 2013. Actorul american a decedat la o vârstă fragedă. El avea doar 32 de ani când a pierdut controlul mașinii în care se afla. Din cauza rănilor cumplite, Paul Walker nu a mai putut fi salvat. Însă, deși cariera sa a fost scurtă, Paul Walker a avut multe apariții pe marile ecrane. Succesul absolut l-a cunoscut odată cu distribuția sa în celebra serie de filme Fast & Furious, unde a apărut alături de Vin Diesel.

Cum arată Meadow Walker, fiica regretatului actor din seria ''Fast & Furious'', Paul Walker

Șocul decesului său a fost cu atât mai mare atunci când fanii au aflat că Paul Walker are o fiică. Meadow Walker a rămas fără tată la vârsta de doar 15 ani. Acum, tânăra s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Meadow Walker are acum 22 de ani și se laudă cu o frumusețe debordantă. Superba brunetă are trăsături de model și cei mai frumoși ochi albaștri, moștenire de la celebrul său tată. Meadow Walker vrea să devină model, iar fanii sunt impresionați de frumusețea ei.

Meadow Walker este foarte activă în mediul online, acolo unde este apreciată de milioane de oameni. Contul său de Instagram depășește 2 milioane de urmăritori, dovadă că Meadow face senzație cu imaginile pe care le distribuie.

Meadow Walker pozează ca un model profesionist. În câteva postări recente, aceasta apare în decorul special creat pentru o ședință foto profesională.

Supeba fiică a regretatului Paul Walker chiar are intenții serioase în ceea ce privește lumea modei. Ea își propune să ajungă cât mai repede pe marile podiumuri internaționale. Tocmai din acest motiv, Meadow Walker a semnat cu o agenție internațională de modelling în 2017.

''Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine'', a fost mesajul emoționant pe care Meadow l-a scris pe Instagram.

''Arăți senzațional'', a spus Nicole Poturalski, iubita actorului Brad Pitt, în secțiunea de comentarii. Nicole Poturalski este deja un model internațional de succes.

''Tatăl tău ar fi mândru'', a scris unul dintre fanii ei fideli, amintind de celebrul său tată.

Meadow Walker își amintește de multe ori de tatăl său. Profilul său de Instagram este plin cu fotografii comemorative cu ea și Paul Walker. Inimile fanilor se frâng la vederea imaginilor și a mesajelor emoționante pe care Meadow le adaugă în dreptul postărilor.

''Îmi este atât de dor de tine. Rămâi cel mai bun prieten al meu pentru totdeauna'', a scris Meadow Walker despre tatăl său pe care l-a pierdut în 2013.

Citește și: Puțini știu cum arată mama lui Vin Diesel. Actorul i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei

Recomandari