Imagine rară cu membrii trupei Trei Sud Est. Cum arătau la începutul carierei muzicale

Trei Sud Este este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite, însă foarte puțini mai știu cum arătau mebmbrii acesteia la începutul carierei muzicale.

Trei Sud Este este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite, însă foarte puțini mai știu cum arătau mebmbrii acesteia la începutul carierei muzicale.

Instagram

Trupa Trei Sud Est a încântat inima publicului cu melodiile spectaculoase și pline de emoție. Formația a luat naștere la data de 17 septembrie 1997, iar membrii trupei sunt Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș.

Cei trei au făcut senzație cu aparițiie lor excepționale și au cucerit simpatia oamenilor prin calitățile lor vocale. Timpul a trecut și și-a pus amprenta asupra trupei Trei Sud Est, lucru pentru care foarte puțini își mai amintesc cum arătau membrii formației la începutul carierei muzicale.

Cum arătau Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș în primii ani de activitate în muzică

De curând, pe pagina oficială de Instagram a formației Trei Sud Est a apărut o imagine care a trezit în fani un sentiment de melancolie și emoție. Poza publicată este una din primii ani de succes ai trupei, iar internauții au fost extrem de încântați atunci când au văzut-o.

Un lucru este evident, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș nu s-au schimbat prea mult de atunci, mai ales în ceea ce privește energia molipsitoare și buna dispoziție pe care le transmit atunci când sunt pe scenă.

Citește și: Cum arăta Laurențiu Duță în copilărie. Imaginea care a înduioșat inima internauților

Postarea nu a putut trece neobservat, lucru pentru care a obținut mai bine de 500 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive.

"Când știi că mai e o săptămână până la concert 👌 #jumatateameamaibuna #nostalgia3sudest", a fost descrierea care a înduioșat inima fanilor.

Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să îi felicite pentru trupa senzaționlă și pentru talentul deosebit. Și faptul că cei trei erau doar niște puști au atras atenția internauților.

"Erați niște puștani." sau "Cât de tare ar fi dacă a-ti posta câteva videoclipuri din turneele voastre. Să vedem starea de spirit de atunci. Pun pariu că e ceva unic!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi felicite pentru performanță și vocile inedite.

Când a cunoscut trupa Trei Sud Est succesul

Trupa Trei Sud Est s-a format în data de 17 septembrie 1997. Încă din primii ani de activitate în industria muzicală, cei trei membrii ai formației au început să cunoască succesul , iar trupa a devenit ușor una dintre cele mai de succes formații românești, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș fiind supranumiți „Regii muzicii dance“.

Citește și: Trupa 3 Sud Est, prima fotografie împreună. Cum arătau cei trei înainte de a fonda formația care a devenit celebră

În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări, aproximativ 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD.

Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat”, „De ziua ta”, „Amintirile“, „Emoții”, „Vorbe care dor” și „Alături de îngeri”.

Ultimele știri