Căutare Live

Trupa 3 Sud Est, prima fotografie împreună. Cum arătau cei trei înainte de a fonda formația care a devenit celebră

Cei trei membri ai trupei 3 Sud Est le-au prezentat fanilor prima fotografie pe care au realizat-o împreună.

Membrii trupei 3 Sud Est au împărtășit cu fanii o amintire din 1992

Instagram

Mihai Budeanu, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș s-au cunoscut cu câțiva ani înainte de a forma trupa care i-a consacrat. Recent, membrii 3 Sud Est au distribuit pe rețelele sociale o imagine din 1992. Cei trei au scos „din cutiuța cu amintiri” prima lor fotografie împrună, realizată în tren, în drumul spre Neptun

„Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est. Eram în tren și mergeam spre Neptun. Mai vreți să împărtășim cu voi astfel de momente?”, se arată pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Cum au reacționat fanii după ce au văzut imaginea din 1992 cu Mihai Budeanu, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș

Fanii au răspuns afirmativ întrebării membrilor trupei, declarându-se încântați de dezvăluirile din trecut. Peste 11 mii de fani au apreciat fotografia cu tinerii prieteni care urmau să devină celebri.

„Tinerețea și frumusețile ei! Viorel semăna cu Patrick Swayze!”, „Ce amintire frumoasa! Chiar îmi doresc sa mai vad asemenea poze”, „Amintirile...vă răscolesc!! Frumoase imortalizări pe hârtia timpului trecut, devenit amintire!!”, „Erați adolescenți cu viața în față..iar acum maturi, cu rezultatele meritate pe deplin!! Multe reuşite şi amintiri memorabile lăsate în urmă!!”, „Wow ce frumos!!! De nerecunoscut!! Abia mi-am dat seama care cine e...de la stânga la dreapta: Viorel, Laurențiu și Mihai?”, „Daaaaa mai vrem amintiri cu voi! Apropo de melodia voastră „Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc, nu mai rezist''. Sunteți cei mai buni din lume!!”, „Trupa mea preferată, am crescut cu piesele voastre...Vă iubesc”, „Pe când Viorel şi Mihai formau trupa Original Dance”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei celor trei.

Citește și: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est și-a pierdut mama. Mesajul artistului, după moartea femeii care i-a dat viață

Cum au fost începuturile trupei 3 Sud Est

Trupa „3 Sud Est” este compusă din Laurențiu Duță, născut la Năvodari, Viorel Șipoș, născut în Constanța și Mihai Budeanu, tot în Constanța, toți trei având 44 de ani. Trupa a fost formată în 1997, iar în 2008 s-a destrămat. Mai târziu, în 2014, cei trei au început din nou să formeze trupa care a avut un success teribil la începutul anilor 2000, lansând single-ul „Emoții”.

Citește și: Laurențiu Duță, primul interviu după ce era să moară din cauza unei bucăți de furculițe din plastic, pe care a înghițit-o

Trupa 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații din România, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de existență trupa 3 Sud Est a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în anul 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai celebre piese ale trupei se numără „Ai plecat“, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, potrivit Adevărul.

Citește și: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI, cu Covid-19: „Starea lui de sănătate nu este foarte bună”

Karmen Simionescu se mândrește cu o fetiță superbă. Cât a crescut și cum arată acum Rossa... Laurențiu Duță a fost infectat cu noul coronavirus. Care este starea lui...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x