Imaginea care i-a lăsat mască pe fanii Deliei. Ce a servit artista, în vacanță. Mic dejun, prânz sau cină?: "Nu dădea din picioruse?"

Se ştie că Delia este o persoană extravagnta, călătoreşte mult, cum prinde ocazia, şi se bucura de fiecare momnet la intensitate maximă. Însă, ce nu ştiau fanii, şi au descoperit de curând, gusturile artistei... culinare. 

Se ştie că Delia este o persoană extravagntă, călătoreşte mult, cum prinde ocazia, şi se bucură de fiecare momnet la intensitate maximă. Însă, ce nu ştiau fanii, şi au descoperit de curând, gusturile artistei... culinare.

Delia a împărtăşit cu prietenii de pe Facebook o imagine care multora le-a adus frisoane. Ba, mai mult, i-a cam debusolat, fiind nedumeriţi dacă jurata de la X Factor a gustat sau nu din felul de mâncare... destul de exotic, prezentat.

Să fie muşte, să fie abine, să fie bondari? Oamenii şi-au dat cu părerea, înfricoşaţi de ideea unei asemenea festin culinar.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri