XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Cum se distrează ea, nu o mai face nimeni! Noi imagini din vacanța Deliei, jurata „X Factor”

 
+6 click pentru
galerie

Delia, jurata „X Factor”,  are parte de provocări în vacanţă! Chiar dacă e departe de casă, vedeta ţine la silueta sa şi vrea să se menţină în formă, mai ales că deliciile de care are parte acolo o dau pe spate. Artista face mișcare și îmbină utilul cu plăcutul.

Delia, mămică! A ales numele copilului atunci când va deveni mămică: „Va fi băiețel și se va numi...”

Fără doar şi poate, artista se răsfaţă în paradis. Plajele însorite, nisipul fin şi resortul de lux în care stau blondina şi soţul ei, în Maldive, arată ca desprinse din Rai!

După multă muncă - filmări, concerte, videoclipuri - Delia s-a decis să îşi ia o vacanţă binemeritată!  Alături de soţul ei, Răzvan Munteanu, artista a plecat către una dintre cele mai luxoasele insule. Iar fanii au ce admira pe pagina oficială a artistei!

Vouă vă plac pozele din vacanța Deliei, jurata „X factor”?

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe