Imaginea cu Prințesa Charlotte care i-a făcut pe toți să spună că e copia fidelă a străbunicii sale! Cât seamănă cu Regina Angliei

Oameni din lumea întreagă au rămas uimiți când au văzut cel mai recent portret al Familiei Regale Britanice. Imaginea în care apare Prințesa Charlotte i-a făcut pe toți să spună că e copia fidelă a străbunicii sale. Micuța seamănă izbitor cu Regina Angliei când era copil.

Prințesa Charlotte seamănă izbitor cu Regina Angliei

profimediaimages.ro

Recent, Prințul William și Kate Middleton au pozat alături de cei 3 copii ai lor, spre deliciul fanilor. Aceștia și-au dorit să apară într-un cadru rustic, îmbrăcați în ținute adecvate sezonului de sărbători. Momentul adorabil a făcut furori pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge, dar un alt detaliu a fost remarcat de fani. Întreaga comunitate de pe Instagram a observat asemănarea izbitoare dintre Prințesa Charlotte și Regina Angliei. Cei mai mulți au spus că micuța este copia fidelă a străbunicii sale.

Imaginea în care Prințesa Charlotte este copia fidelă a Reginei Angliei

În imagine, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt de-a dreptul savuroși. Toți 3 zâmbesc la cameră, în timp ce Prințul William și Kate Middleton îi strâng în brațe. Fericirea li se citește pe chip.

Cei 5 membri ai Familiei Regale sunt așezați pe o căpiță de paie, fiind înconjurați de mai multe rânduri de lemne de foc.

Cei mai fideli susținători ai Familiei Regale nu au putut să nu observe remarcabila asemănare dintre Prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani, și Regina Elisabeta, care are 94 de ani.

''Charlotte arată exact ca Regina'', au spus cei mai mulți dintre urmăritorii contului oficial al Ducilor de Cambridge, încântați să vadă o familie atât de frumoasă și numeroasă.

Alții au spus că micuța Charlotte a moștenit frumusețea atât de la Regina Angliei, cât și de la tatăl său, Prințul William. Altcineva a spus: ''George seamănă cu Prințesa Diana, Charlotte seamănă cu Regina, iar Louis seamănă cu Kate! Familie frumoasa''.

Cum arăta Regina Angliei când era mică

Fanii au putut remarca asemănarea dintre Prințesa Charlotte și străbunica sa, știind deja cum arăta Regina Angliei când era doar o copilă. Prințesa Elisabeta era o fetiță extrem de drăgălașă, cu un chip angelic.

Vezi aici mai multe imagini în GALERIA FOTO

Portretele de familie sunt o tradiție respectată an de an în sânul Familiei Regale

Imaginea mult comentată nu apare doar pe rețelele de socializare. Portretul de familie a devenit coperta felicitării oficiale de Crăciun din 2020, trimisă de Prințului William și soția sa, Kate Middleton. Momentul a fost imortalizat acum câteva luni, în toamnă, de un fotograf profesionist.

Familia Regală sărbătorește de obicei Crăciunul la Sandringham, moșia de la țară a Reginei Elisabeta a II-a situată în zona rurală Norfolk, la aproximativ 100 de mile nord-est de Londra, unde Reginei i se alătură de obicei copiii, nepoții și strănepoții.

În schimb, anul acesta planurile se schimbă puțin. Regina și Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, vor sărbători Crăciunul în reședința lor de la Castelul Windsor, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

''După ce au luat în considerare toate recomandările primite, Regina și Ducele de Edinburgh au decis că anul acesta vor petrece Crăciunul în liniște la Windsor'', se menționează în comunicatul de presă. Familia Regală a fost direct afectată de pandemie, atât moștenitorul tronului britanic, prințul Charles, cât și Prințul William au fost în trecut testați pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri