Imaginea în care Sore și Lidia Buble par gemene. Dovada că cele doua seamănă ca două picaturi de apă

Nimeni nu se aștepta la asta până acum. Cât de mare este asemănarea dintre Sore și Lidia Buble în cel mai recent și primul lor pictorial.

Imaginea în care Sore și Lidia Buble par gemene. Dovada că cele doua seamănă ca două picaturi de apă

Nu le-ai văzut împreună vreodată, însă acum ai ocazia. Sore și Lidia Buble au făcut o surpriză de proporții mari fanilor și s-au fotografiat împreună, iar asemănarea dintre cele două este una izbitoare.

Sore a fost cea care le-a aratat celor 884.000 de urmăritori una dintre realizările ei, faptul că a ajuns pe coperta unei reviste de succes, însă altceva le-a atras atenția faniilor, care au rămas cu gura căscată când au observat asemănarea dintre Lidia Buble și Sore.

Cum au fost fotografiate Sore și Lida Buble

Recent, Sore a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine în care apare alături de frumoasa Lidia Buble. Cele două au atras imediat atenția publicului și au primit foarte multe aprecieri.

Artistele par gemene, iar acest lucru i-a surprins pe oamenii din mediul online, care au rămas socați de faptul că seamănă ca două picături de apă.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să le felicite pe artiste și să le mărturisească că par surori gemene.

"Eu am crezut că sunteți una și aceeași persoană. Superbe!" sau "Care este Sore? că nu îmi pot da seama! Sunteți minunate!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au rămas surprinși de asemănarea dintre cele două artiste.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Sore și Lidia Buble se aseamănă foarte mult și din punct de vedere al stilului vestimentar. Cele două artiste fac spectacol pe rețelele de socializare cu ținutele sexy și ipostazele incendiare în care se fotografiază.

Citește și: Sore, mișcări sexy în noul ei videoclip. Ce vedetă a ajutat-o să danseze așa

Recent, Sore a lăsat inhibițiile deoparte și a fost surprinsă într-o ținută de-a dreptul provocatoare. Artista a fost îmbrăcată în latex și dresuri mulate, iar acest fapt a atras atenția tuturor.

Și Lidia Buble și-a obișnuit fanii cu fotografiile ei incendiare. Frumoasa artistă se îmbracă în cele mai sexy ținute și face spectacol în mediul online cu formele ei apetisante și aspectul său plăcut.

Citește și: Apariție îndrăzneață pentru Lidia Buble. Și-a lăsat bustul la vedere într-un sutien asemănător cu cel al Madonnei

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri