Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Sore, mișcări sexy în noul ei videoclip. Ce vedetă a ajutat-o să danseze așa

Sore, frumoasă cântăreață care a devenit celebră după ce a făcut parte din trupa LaLa Band, are o carieră strălucită în lumea muzicii și se reinventează constant.

Sore, mișcări sexy în noul ei videoclip. Ce vedetă a ajutat-o să danseze așa

instagram

În noul ei videoclip pentru piesa “Lasă-mă să-i spun”, făcută în colaborare cu Tudor de la Fly Project, Sore își înebunește fanii cu atitudinea ei jucăușă, o combinație între Sore cea copilăroasă și Sore cea sexy.

Pentru filmările acestui videoclip, Sore a avut nevoie de ajutor și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru în fața celor 883 mii de urmăritori de pe contul ei de Instagram. Pe lângă machiaj, extensiile blonde și garderobă, Sore a învățat dansul de la o altă artistă cunoscută din România.

Ștefania, iubita lui Speak, despre care cu toții știm că e o dansatoare extrem de bună și o artistă completă, a învățat-o pe Sore mișcările dansului pe care ea l-a făcut în noul videoclip. Rugămintea lui Sore către Ștefania a sunat cam așa:

“Soareeec mic, ma ajuti cu un dans rapid, te rog mult? Dansezi cel mai frumos din lume, eu nu o sa dansez chiar asa, dar nici picioare stangi n-am 😂 ai timp? ”

Iar Ștefania nu a ezitat să o ajute. Sore a mai adăugat: “Am repetat in oglinda, am dat pe slow motion miscarile iar ziua urmatoare, vineri, am filmat clipul. Am ramas impresionata, va zic sincer, pentru ca nu oricand cineva iti sare in ajutor, asa, pur si simplu”.

Recomandari