Imaginea pe care toată lumea o aștepta. Ramona și Monica Gabor, din nou împreună

Ramona Gabor se bucură de un succes fulminant în Dubai, unde activează în domeniul modellingului și unde și-a lansat recent și un parfum.

Ramona Gabor se bucură de un succes fulminant în Dubai

Instagram

Pe contul de Instagram al Ramonei, vedeta publică mereu imagini din viața personală. Aceasta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Așa s-a întâmplat și recent când a publicat o imagine și instastory-uri de la o petrecere din oraș, unde s-a distrat după mult timp alături de sora sa, Monica.

Destul de discretă cu viața personală, Monica apare extrem de fericită în brațele Ramonei și o sărută tandru pe obraz. Bucuria celor două este imensă, iar acest lucru se vede și din descrierea pe care a pus-o Ramona la fotografie: "Dragoste de surori. Bine ai venit acasă. Dragoste. În sfârșit împreună."

Ramona Gabor și Monica au purtat ținute impecabile, luxoase, care le-au pus în evidență siluetele de invidiat. Cele două au un trup care le permite să poarte orice tip de croială.

Ramona Gabor se bucură de toată susținerea oamenilor din viața ei în proiectele în care este implicată. Bianca Drăgușanu este una dintre persoanele care îi este alături de ani buni, dar care a și ajutat-o să-și promoveze parfumul recent lansat pe piață.

Cele două și-au încântat fanii în perioada sărbătorilor cu imagini din cele mai exclusiviste zone ale Dubaiului. Au petrecut câteva zile împreună, iar pe Instastory au publicat mai multe imagini de la cumpărături, restaurante sau din seara de Revelion.

Prietenia lor este una care durează de câțiva ani și care, așa cum spunea chiar Bianca în trecut, poate deveni și profitabilă dacă își unesc forțele.

Citește și: Ramona Gabor, fotografia la care a comentat Bianca Drăgușanu. Cum a fost surprinsă vedetaMonica Gabor și-a sărbătorit recent fiica

Monica Gabor și-a înduioșat recent fanii cu o imagine în care apare alături de fiica sa, Irina. Fetița pe care o are cu Irinel Columbeanu a devenit o domnișoară extrem de frumoasă, care a împlinit 14 ani.

Irina Columbeanu se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare. Atât pe Instagram, cât și pe YouTube, fiica Monicăi Gabor a strâns o comunitate de peste 132.000 de urmăritori și 351.000 de abonați pe canal, pe care îi suprinde cu activități din viața sa și diverse jocuri interactive.

Monica Gabor a adus-o pe lume pe Irina atunci când avea numai 19 ani. Ea și fostul ei soț, Irinel Columbeanu i-au oferit fetiței tot sprijinul lor și au încercat să o educe cât mai frumos cu putință, iar rezultatele se văd. Irina este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, care se bucură de aprecierea celor din jur.

Citește și: Vedetele din România și din străinătate care s-au căsătorit în mare secret. Nunțile lor au fost ascunse de ochii lumii


Ultimele știri