Imagini de la ziua de naștere a Ellei. Ce petrecere i-a organizat Andreea Bălan fetiței celei mari

Deși despărțirea reprezintă un punct de cotitură în viața Andreei Bălan, vedeta trece cu zâmbetul pe buze prin întâmplările mai puțin plăcute. Blonda se focusează pe creșterea celor două fete, Ella și Clara, și de curând, celei mari i-a organizat o petrecere aniversară

Imagini de la ziua de naștere a Ellei. Ce petrecere i-a organizat Andreea Bălan celei mari

Andreea Bălan este o mămică grijulie şi îşi iubeşte la nebunie cele două fetiţe. Scena îi dă putere să treacă peste toate greutăţile vieţii şi continuă să strălucescă în lumina reflectoarelor.

"Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot... dar pot!", a spus Andreea Bălan, la un moment dat, în emisiunea Acces Direct.

La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a uluit pe fani, mai ales că cei doi pozau adesea într-o familie extrem de frumoasă și fericită.

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

Iată cele mai recente fotografii de la ziua de naștere a fetei celei mari, Ella

ANDREEA BĂLAN, DEZVĂLUIRE DESPRE GEORGE BURCEA

Totuși, chiar dacă va petrece mult timp alături de fetițele sale, așa cum a zis chiar artista, una dintre condițiile impuse de cântăreață fostului soț este efectuarea testelor antidrog la o anumită perioadă. „Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici.

Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă prea curând și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.

Pe aceeași temăAndreea Bălan, decizie neașteptată după despărțire! Ce este obligat să facă George Burcea: „Trebuie să vină, cum să nu” În cadrul respectivului interviu, Andreea Bălan a dezvăluit faptul nu vrea ca fetele ei să cunoască iubitele lui George Burcea și nici ea nu dorește acest lucru, cel puțin pentru trei sau patru ani: „Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu (...). Nu există șanse de împăcare, nu ne vom împăca. Ne vom vedea de viețile noastre. E normal să vină în vizită să le vadă pe fetițe”, a mai explicat atunci Andreea Bălan.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri