Imagini rare cu Octavia Geamănu si soțul ei, solistul trupei Direcția 5. Cum s-au filmat cei doi

Octavia Geamănu și soțul ei, solistul trupei Direcția 5, și-au surprins prietenii din mediul online cu un videoclip de-a dreptul memorabil.

Octavia Geamănu și soțul ei, solistul trupei Direcția 5, și-au surprins prietenii din mediul online cu un videoclip de-a dreptul memorabil.

Instagram

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5, trăiesc una dintre cele mai frumoase și discrete povești de dragoste din showbiz-ul românesc, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel. Cei doi se iubesc foarte mult și preferă să își țină viața personală departe de luminile reflectoarelor.

Prezentatoarea Observatorului de weekend se mândrește de căte ori are ocazia cu cel care i-a furat inima de foarte mulți ani. Artisul și soția sa s-au gândit să facă pasul cel mare spre altar la începutul anului 2020.

Citește și: Octavia Geamănu se mândrește cu un fiu superb. Cât de mare s-a făcut Andrei, băiețelul prezentatoarei

Deși nu oferă prea multe informații despre viața sa amoroasă, Octavia Geamănu își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața ei, printre care se numără și timpul petrecut alături de Marian Ionescu. De data aceasta a atras toate privirile internauților cu un filmuleț alături de soțul ei.

Cum au fost surprinși Octavia Geamănu și Marian Ionescu

De curând, prezentatoarea TV a publicat pe contul oficial de Instagram un filmuleț alături de soțul său, însă ipostazele în care au fost surprinși cei doi au impresionat internauții și i-a lăsat cu gura căscată.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au acompaniat prietenii virtuali cu vocile lor spectaculoase și cu o piesă de suflet. De asemenea, superba blondină a adăugat și o descriere pe măsura așteptărilor.

"Și cum mergeam eu frumos spre casă, m-am oprit la studio să îmi salut soțul, să îi iau cardul și să văd ce mai fac băieții. În pline repetiții mi-a venit incredibila idee - mă mir cum de nu mi-a trecut prin cap până acum 😂 - să văd și eu cum se aude vocea mea când cânt. Ce, voi cei care vă credeți artiști n-aveți curiozități dintr-astea? 🤷🏼‍♀️😳 L-am rugat pe dl Ionescu să îmi facă pe plac și...iată!

Citește și: Octavia Geamănu susține campania „Ajut eu” și își hrănește sufletul cu bucuria celor din jur

Chin și jale pentru Cristi Enache, după cum se poate vedea pe chipul său 😂. Nu știu ce să zic, cred că am fost sabotată. Nu m-am auzit, microfonul era nereglat și nici nu apucasem să fac vocalize, să beau ou cu lapte, să dorm bine, etc😂😂😂 Dar chiar și-așa, pentru că mă gândesc să vă aduc un zâmbet, vă las aici momentul. Am sau nu factorul X? Nu, nu îmi spuneți! Să rămână mister!😂", a spus Octavia Geamănu, vizibil amuzată de situație.

Postarea a strâns mai bine de 3 mii de vizualizări și o mulțime de like-uri, semn că prezentatoarea TV și solistul trupei Direcția 5 au uimit fanii cu vocile lor.

Nici reacțiile internauților nu s-au lăsat prea mult așteptate. Aceștia au ținut neapărat să le spună că momentul le-a ieșit extrem de bine și că fac o echipă senzațională.

"Binișor pentru început...vedem ce hit urmează 😂🥰🥰🥰!!", "Super tare! Mi-a plăcut mult! FELICITĂRI! ❤️❤️❤️❤️"sau "Sunteți super! N-ar strica și o voce feminină în Direcția 5!🤗😘", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ultimele știri