Imagini video rare cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică. Cum a fost filmat micuțul pe stradă de paparazzi

Ștefan Bănică este tatăl mândru a trei copii. Artistul are o fiică superbă, Violeta, care încântă la fiecare apariție în online și un fiu care-i seamănă perfect, Radu. Puțini au avut ocazia, însă, să-l vadă pe micuțul Alexandru.

Ștefan Bănică este tatăl mândru a trei copii. Artistul are o fiică superbă, Violeta, care încântă la fiecare apariție în online și un fiu care-i seamănă perfect, Radu. Puțini au avut ocazia, însă, să-l vadă pe micuțul Alexandru

Antena 1

Recent, copilul cel mic al lui Ștefan Bănică a fost filmat, alături de mama sa, de paparazzi Spynews. Piticul avea o ținută foarte bine pusă la punct, semn că părinții lui se preocupă îndeaproape de acest lucru.

Alexandru a fost îmbrăcat într-o pereche de pantaloni închiși la culoare, o cămașă în carouri și sneakerși sport, simpatici. Micuțul a fost filmat când pășea pe trotuar alături de mama sa și traversa un bulevard aglomerat, spre mașina vedetei.

Citește și: Ștefan Bănică, omagiu lui Ivan Patzaichin și lui Ion Caramitru, care au murit în aceeași zi. Ce mesaj a scris juratul X Factor

Și Lavinia Pârva purta o ținută sport, semn că cei doi aveau treabă în oraș sau se bucurau de o plimbare.

Alexandru Bănică are doi ani

Lavinia Pârva a născut pe 16 mai 2019 un băiețel perfect sănătos. Ștefan Bănică a fost cel care a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook.

”Sunt fericit pentru că avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe rețeaua de socializare.

Citește și: Imagine cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva. Cum a fost surprins micuțul de către mama sa

Bebelușul a venit înainte de termen și este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune.

Ștefan Bănică face show la X Factor 2021

A doua ediție X Factor 2021 a adus pentru Ștefan Bănică primul concurent în grupa sa, după ce căutările păreau să fie fără niciun rezultat. Claudiu Constantin Chichirău i-a atras atenția juratului, astfel că a primit și el un loc în etapa următoare.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Citește și: Ce relație avea Ștefan Bănică cu tatăl său. Ce a dezvăluit artistul: "Tata nu avea chestia asta"

X Factor 10 continuă și în săptămâna următoare în porție dublă, luni și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați.

Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri