Căutare Live

Cum arată acum Ricky Martin. În anii '90 făcea furori cu mișcările lui și corpul bine lucrat

Ricky Martin este activ pe rețelele sociale și demonstrează că la vârsta de 48 de ani are grijă de corpul său.

Cum arată Ricky Martin în anul 2020

În cele mai recente fotografii postate pe contul său de Instagram se observă că Ricky Martin este într-o formă de zile mari.

Ricky Martin, nominalizat la premiile Latin Grammy 2020

Artistul, nominalizat anul acesta pentru premiile Latin Grammy, pentru cântecul anului („Tiburones”) și câștigător al titlului Latin Grammy 2020, cel mai bun album pop al anului, a postat pe Instagram imagini cu el în lenjerie intimă.

Artistul a devenit cunoscut în anii '80, când a fost membru al trupei latino de băieți „Menudo”, iar apoi, din 1991, s-a făcut remarcat începându-și cariera solo.

Artistul a devenit celebru în toată lumea datorită hit-urilor „Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely".

În 2010 Ricky Martin a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea realizată de cunoscuta prezentatoare Oprah Winfrey că are o altă orientare sexuală.

„Copiii mei mi-au dat puterea să recunosc. Trebuia să o fac, fiindcă nu mai suportam. Dar cei care mi-au dat ultimul imbold au fost, cu siguranță copiii mei. Dacă nu făceam asta, era ca și când îi învățam să mintă, și nu vreau ca familia mea să fie construită pe minciună”, spunea artistul în urmă cu 10 ani.

Din 2018, Ricky Martin este căsătorit cu artistul suedez de origine siriană Jwan Yosef, în vârstă de 35 de ani.

Ricky Martin are 4 copii, concepuți cu ajutorul unei mame surogat.

Cum arată François-Henri Pinault, soţul actriţei Salma Hayek, şi ce avere are miliardarul... Vedete care au murit în 2020. Celebritățile care au lăsat un gol în inimile fanilor anul acesta...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri