Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

În copilărie impresiona cu frumusețea ei, iar acum e cel mai solicitat model. Cine e fetița adorabilă din imagini

Bella Hadid a împlinit 24 de ani pe 9 octombrie și se bucură de un succes uriaș la nivel internațional. Desemnată în anul 2016 "Modelul Anului", vedeta a primit și titlul de cea mai frumoasă femeie din lume de către oamenii de știință. 

Bella Hadid, în copilărie

Profimedia Images

Născută și crescută în Los Angeles, California, Bella Hadid este în prezent celebră în întreaga lume datorită carierei de model pe care și-a construit-o de-a lungul timpului. Deși inițial a fost cunoscută drept "sora mai mică a lui Gigi Hadid", Bella a reușit la vârsta de 19 ani să intre în grațiile marilor designeri și să își consolideze statutul de cel mai solicitat model al ultimilor ani.

Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie rosie, la premiera filmului "Pain and Glory", organizată la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, în 2019.Sursa FOTO: Profimedia Images

Fiica lui Mohamed Hadid și a fostului model Yolanda Hadid, Bella și-a făcut debutul în lumea modei în anul 2014, în cadrul unei defilări pentru Desigual.

Au urmat apoi prezentări de modă pentru case de modă de renume internațional, printre care se numără Tom Ford, Balmain, Chanel, Moschino, Ralph Lauren sau Versace, dar și campanii care au avut-o drept protagonistă. Datorită frumuseții sale aparte, dar și dorinței de a urca pe culmile succesului, Bella Hadid a reușit să obțină de-a lungul anilor contracte importante și să devină chiar ambasadoarea Dior Beauty.

Nu doar pictorialele și prezentările de modă au propulsat-o pe Bella Hadid în atenția presei, ci și relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Conform Elle.com, una dintre cele mai cunoscute povești de iubire trăite de Bella Hadid a fost cu artistul The Weeknd.

Cei doi și-au început relația în anul 2015, după ce au participat împreună la festivalul Coachella. Idila dintre Hadid și The Weeknd a durat până în toamna anului 2019 și a fost presărată cu multe despărțiri și picanterii.

Deși nu mai formează un cuplu de ceva vreme, fanii își doresc să îi revadă împreună. În februarie 2020, atunci când The Weeknd a lansat piesa "After Hours", susținătorii au fost ferm convinși că cei doi se vor împăca și asta datorită referirilor pe care artistul le face în versurile celebrei melodii: "inima mea îți aparține / Voi risca totul pentru tine și nu voi pleca / De data aceasta, nu voi mai pleca".

Cu aproape 34 de milioane de fani pe Instagram, Bella Hadid este și una dintre cele mai apreciate vedete pe rețele de socializare. Fiecare postare a sa strânge sute de mii de reacții și mesaje, semn că următorii săi formează o comunitate frumoasă și omogenă, dornică să își susțină vedeta favorită.

Cel mai recent proiect în care este implicată Bella Hadid este celebrul show al Rihannei, Savage X Fenty Show Vol. 2. Bella și o mulțime de alte celebrități, printre care se numără Cara Delevingne, Demi Moore, Lizzo, Erika Jayne, Gigi Goode, Irina Shayk sau Willow Smith.

Recomandari