În trecut, Jade din Clona era considerată una dintre cele mai sexy actrițe. Cum arată în prezent corpul Giovannei Antonelli

Giovanna Antonelli este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite actrițe la nivel mondial, care a devenit cunoscută prin intermediul telenovelei Clona. Iată cum arată în prezent actrița care a interpretat-o pe Jade

În trecut, Jade din Clona era considerată una dintre cele mai sexy actrițe. Cum arată în prezent corpul Giovannei Antonelli

Jade, o tânăra musulmancă crescută în Occident care este obligată să se supuna regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei, a fascinat milioane de telespectatori. Telenovela a fost difuzată în peste 38 de tari si refăcută în Spania și Mexic, popularitate care a propulsat-o pe Giovanna Antonelli în topul celor mai apreciate și cunoscute actrițe din Brazilia.

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului „Jade” din telenovela „Clona”. Chiar dacă timpul a trecut, actriţa arată incredibil.

Citește și: Diva care a fugit de iarna și s-a retras într-un peisaj exotic. Jennifer Lopez pozează cu posteriorul la vedere

Giovanna Antonelli, actrița din Clona, apariție impecabilă în costum de baie, la 44 de ani

În trecut, impresiona cu trupul său extrem de frumos și bine conturat, iar aprițiile sale în costume arăbești tăiau răsuflarea. Publicul nu a mai văzut-o demult pe Jade (Giovanna Antonelli), însă trebuie menționat că artsita nu s-a schimbat deloc.

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 44 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții.

Ceea ce uimeşte la actriţa braziliancă în vârstă de 44 de ani, pe lângă frumuseţea ei, și forma fizică excelentă în care se prezintă şi energia de care dă dovadă, ştiind să împletească perfect viaţa de familie cu cea profesională.

De-a lungul timpului, Giovanna a făcu eforturi mari pentru a interpreta roluri în producții care i-au adus succesul. De exemplu, ca să intre cât mai bine în pielea personajului Jade, Giovanna s-a antrenat timp de 7 ore pe zi, luând lecții de dans oriental.

Giovanna Antoneli este și o mămică împlinită. Actrița are un băiat din căsnicia cu partenerul său din Clona, Murilo Benicio, iar din căsnicia cu regizorul Leonardo Nogueira are 2 fete gemene, Antonia și Sophia.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII cu Giovanna Antonelli în GALERIA FOTO

Serialul-fenomen „Clona” şi „Îngeraşul” vor putea fi urmărite la Happy Channel

Noul an vine cu surprize pentru telespectatorii Happy Channel. Începând din 6 ianuarie, aceştia se vor putea bucura de douã producţii de mare succes, iar lista nu se opreşte aici. Serialul-fenomen „Clona” şi producţia „Îngeraşul” se numãrã printre noutãţile începutului de an de la Happy Channel.

Astfel, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la 18:00, telespectatorii Happy Channel se vor putea delecta cu povestea serialului-fenomen „Clona”, care doar la prima sa difuzare, în Brazilia, a fost urmãrit de peste 32 de milioane de telespectatori. Bucurându-se de numeroase premii în domeniu, povestea scrisã de Gloria Perez şi regizatã de Jayme Monjardim aduce în prim plan iubirea interzisã dintre o fatã de origine musulmanã şi un tânãr brazilian.

Citește și: Lidia Buble gătește în sutien, legată la mijloc cu un lanț. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat pozată artista

Tot din 6 ianuarie, de luni pânã vineri, de la ora 15:30, „Îngeraşul”, o altã poveste de viaţã, un serial plin de umor şi de iubire va putea fi urmãrit la Happy Channel. În centrul poveştii se aflã Dulce Maria, un copil foarte iubitor şi cu o imaginaţie bogatã, care nu şi-a pierdut optimismul, deşi viaţa i-a dat o grea loviturã: moartea mamei sale.

Tot din primele zile ale anului, serialele „Elif” şi „A doua şansã” vin cu o schimbare în grila de programe a postului. Astfel, încã din prima zi a lui 2020, telespectatorii Happy Channel pot urmãri cel de-al doilea sezon al serialului turcesc „Elif”, de luni până vineri, câte trei episoade, între orele 12.30 și 15.30. În ceea ce priveşte serialul „A doua şansã”, acesta se va difuza de la ora 11.30, câte un episod, de luni până vineri.

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri