Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scene INCREDIBILE! Ina de la "Mireasa", strigăt disperat după ajutor! Fratele ei, bătut cu bestialitate și băgat în comă! "Au tras cu pistolul în fratele meu, au vrut sa-l împuște"| VIDEO

Ina de la "Mireasa"trece prin clipe îngrozitoare, după ce fratele ei a fost bătut cu bestialitate și băgat în comă. Tânăra a postat toate imaginile pe internet, în timp ce implora după ajutor.

Scene INCREDIBILE! Ina de la "Mireasa", strigăt disperat după ajutor! Fratele ei, bătut cu bestialitate și băgat în comă! "Au tras cu pistolul în fratele meu, au vrut sa-l împuște

Ina, fosta concurenta de la "Mireasa" trece prin clipe extrem de grele. Fratele ei a fost bătul cu bestialitate și băgat în comă. Teribilul incident s-a petrecut joi, în localitatea Chiajna, de lângă capitală.

Se pare că Ina a fost martoră acestei scene îngrozitoare. Tânara a postat pe contul sau de socializare imagini filmate în momentul agresiunii la care ar fi fost supus chiar fratele ei.

Scene INCREDIBILE! Ina de la "Mireasa", strigăt disperat după ajutor! Fratele ei, bătut cu bestialitate  și băgat în comă! "Au tras cu pistolul în fratele meu, au vrut sa-l împuște"| VIDEO

"Se zbate între viața si moarte!Criminalul Raiciu Costel este liber.Va rog sa ma ajutați, îmi este teamă,pentru mama mea, familia mea este in pericol.Distribuiti va rog.Raiciu Costel împreuna cu 30 de persoane au folosit focuri de arma, sunt împușcați ,tăiați și in stare gravă la spital.", a fost mesajul disperat al Inei, pe rețeaua de socializare.

Bătaie cu săbii şi pistoale în plină stradă, în Chiajna. Doi bărbaţi au ajuns la spital, iar o maşină a fost distrusă

Scene INCREDIBILE! Ina de la "Mireasa", strigăt disperat după ajutor! Fratele ei, bătut cu bestialitate  și băgat în comă! "Au tras cu pistolul în fratele meu, au vrut sa-l împuște"| VIDEO

Ina a dezvăluit și identitatea agresorilor si a postat atât imagini , căt și un filmuleț, în care se poate auzi strigatul disperat al ei.

Ina și Ciprian de la "Mireasa", scene interzise minorilor! Ipostaze incendiare, cu cei doi foști concurenți! | FOTO

"Va mai amintiți cazul “bătut si aruncat in fata Spitalului Universitar București”!?Ei bine criminalul a lovit din nou!Criminalul de Raiciu Costel Constantin împreuna cu varul lui,Raiciu Sorin,Luca Bogdan,fratii “Titera”- Adrian si inca 30 de indivizi înarmați cu pistoale,săbii ,răngi ....au blocat masina in trafic si au tras focuri de arma,apoi au lovit portierele mașinii pentru ai scoate din masina.I-au scos din masina,au tras focuri de arma in ei,i-au lovit cu săbii pe fratele meu si pe prietenul lui,pana au intrat in coma.Prietenul fratelui meu este in coma ,împușcat in picior si mai multe răni provocate de săbii,iar fratele meu tăiat,si adus in stare gravă la Spitalul Militar Central.Toti provin din familii foarte bogate si legături cu cele mai importante clanuri interlope.Va rog sa fiți alături de mine si sa se facă dreptate.Pentru ca au fost lăsați in bălți de sânge si strigau ca au relații si putere.Imi este teama,pentru mine,pentru mama,pentru familia mea.Daca patim ceva acum știți vinovații.Va rog din suflet sa distribuiti.Imi este teama.Sunt la Spitalul Militar Central,si informațiile aduse sunt următoarele....fratele meu a fost împușcat!"

Recomandari