Inna, cadre spectaculoase din vacanța exotică. Vedeta s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere

Inna le-a oferit fanilor cadre spectaculoase din vacanța exotică. Faimoasa vedetă a lăsat inhibițiile deoparte și s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere.

Inna, cadre spectaculoase din vacanța exotică

Instagram/inna

Inna își pune fanii pe jar. Vedeta s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere în vacanța exotică Inna se numără printre cele mai cunoscute artiste ale României. Frumoasa brunetă se bucură de popularitate în toate colțurile lumii. De-a lungul timpului, Inna a reușit să atragă milioane de fani, care îi apreciază muzica, dar și aspectul fizic. Diva impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale.

Inna s-a lăsat fotografiată cu posteriorul la vedere

Românca adoptă ținute care să îi lase la vedere trupul impecabil. Recent, Inna a decis că este momentul să se răsfețe cu o vacanță bine meritată, așa că și-a ales o destinație exotică. Bruneta a ales să se relaxeze pe o plajă din Maldive, unde să se poată simți ca în Paradis. Locul impresionant în care a ales să își petreacă vacanța a fost un prilej excelent pentru a le oferit fanilor cele mai spectaculoase cadre.

Nisipul și apa au fost elementele perfecte pentru cele mai incendiare pictoriale la malul mării. Inna și-a pus în bagaje câteva costume de baie sexy, care să îi pună în evidență formele apetisante. În cele mai recente fotografii, starleta a apărut în fața prietenilor săi virtuali într-un costum de baie întreg de culoare albastră. Cântăreața a făcut furori în momentul în care s-a întors cu spatele, având în minte să pună pe jar suflarea masculină.

Toți fanii săi de pe Instagram au fost martorii unui peisaj de vis, unde Inna a fost atracția principală. Milioanele de urmăritori ai contului său oficial au putut observa un amănunt evident. Inna este posesoarea unui corp perfect și se poate mândri cu un posterior extrem de sexy.

Citește și: Inna, ținuta care a obligat-o să renunțe la lenjeria intimă. Ce detaliu au observat fanii

Artista și-a mai surprins susținătorii și cu alte ipostaze provocatoare. În primele zile petrecute în Maldive, Inna a pozat în apă ca o veritabilă sirenă. Vedeta a renunțat la sutien și a pozat pe jumătate dezbrăcată în mijlocul apei. Fanii au rămas înmărmuriți la vederea imaginilor incendiare.

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, a devenit cunoscută odată cu lansarea pieselor “Hot” și Deja Vu, în 2008.

În același an, a mai lansat alte melodii care au ajutat-o să urce treptele succesului, cum ar fi ''Sun Is Up'', ''10 Minutes'' sau ''Amazing''. Inna a avut colaborări cu artiști renumiți, precum J Balvin și Pitbull.

De asemenea, Inna a câștigat multe premii începând cu anul 2009. În 2011 și 2012, ea a primit titlul de cea mai bună cântăreața la Premiile muzicale Balcanice, conform mediafax.ro.

Ultimele știri