Inna, de la o vacanță în Maldive, la o filmare în Dubai. Ce surpriză le-a pregătit vedeta fanilor săi

Inna a trecut de la o vacață într-o destinație exotică, la muncă într-o altă destinație exotică. Artista le pregătește o surpriză fnailor în Dubai.

Inna a plecat din vacanța din Maldive la filmările din Dubai pentru a le pregăti o surpriză fanilor săi

gettyimages.com

Inna și-a petrecut o vacanță binemeritată în Maldive, alături d eiubitul ei Deliric. Frumoasa artistă și-a ținiut la curent fanii în ceea ce privește activitățile ei din vacanță. Pe plajă, sau în ocean, Inna a petrecut momente de neuitat alături de iubitul său.

„Să mă relaxez toată ziua este noul meu lucru preferat”, a scris Inna în dreptul unei fotografii în care apare făcând baie în piscină.

„Pot să stau aici pentru totdeauna?”, a scris vedeta în dreptul altei fotografii din Maldive, în care stă pe nisip, purtând un tricou galben.

De asemenea, cântăreața s-a filmat făcând scufundări, videoclipul fiind vizionat de peste 415 mii de oameni.

După vacanță, Inna a zburat într-o altă destinație exotică, de data aceasta în scopuri profesionale.

Vedeta le pregătește o surpriză plăcută fanilor ei și anume noi videoclipuri filmate în Dubai.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Inna filmează videoclipuri în Dubai

Inna a lansat albumul „Heartbreaker" și a mers în Dubai pentru a filma videoclipurile pieselor "Maza Jaja" și "Flashbacks.

Albumul "Heartbreaker" cuprinde zece melodii ("Maza Jaja", "Heartbreaker", "One Reason", "Flashbacks", "You and I", "Beautiful Lie", "Gucci Balenciaga", "Sunset Dinner" și "Thicky") realizate în urma sesiunii Dance Queen's House. Artista a fost izolată timp de 3 săptămâni într-o casă alături de compozitori și producători apreciați, ca Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli, potrivit infomusic.ro

Inna, artistă recunoscută la nivel internațional

Citește și: Și-a înnebunit admiratorii! Inna, aparitie incendiară într-un costum de baie alb, extrem de sexy! | Foto

Pe numele său real, Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut în 1986, în Mangalia.

Piese precum „Sun is Up”, „I Am the Club Rocker”, „Un Momento” i-au oferit un suuces răsunător pe plan internațional.

Inna este o artistă care a avut ocazia să se întâlnească cu mulți colegi de breaslă internaționali:

„Am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinari, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a povestit Inna într-un interviu pentu OkMagazine.

Ce a însemnat pandemia de coronavirus pentru Inna

Inna, la fel ca toți artiștii, a fost afectată de pandemia de coronavirus. Totuși, odihna de care a avut parte în momentul izolării din primăvară, i-a priit artistei.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Inna. Artista a fost la un pas de moarte: "M-au împins"

„Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi, care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează. Îmi lipseşte mult să fiu pe scenă, să mă întâlnescu cu fanii, să le simt energia, să pot să plec oricând vreau către orice destinaţie”, a precizat Inna pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Ce operații estetice are, de fapt, Inna? Cântăreața a spus tot adevărul despre intervențiile de înfrumusețare

Ultimele știri