Interzis minorilor! Margherita de la Clejani, cu fusta în aer! A făcut show fierbinte în văzul tuturor

Margherita de la Clejani a reușit să își lase iar fanii fără cuvinte după ce a fost filmată pe stradă în timp ce se dezlănțuie fără pic de inhibiții!

Margherita de la Clejani, filmată când dansează într-o ipostază sexy

De curând, pe pagina de Instagram a vedetei a fost postată o filmare în care Margherita de la Clejani apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, FILMARE PROVOCATOARE PE INSTAGRAM

Bruneta se dezlănțuie fără pic de inhibiții chiar în toiul zilei, fără să-i pese că oferă un spectacol șocant trecătorilor, fiindcă nu în fiecare zi vezi o bombă sexy dansând pe stradă într-un mod extrem de provocator.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

Cel mai probabil, filmarea a fost publicată pe Instagram cu scopul de a-și promova magazinul de haine pe care Margherita de la Clejani îl deține în centrul Bucureștiului.

Așa cum era de așteptat, imaginile au impresionat fanii și au adunat mai bine de npuă mii de vizualizări.

M-am enervat🤪

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Margherita de la Clejani nu pare foarte afectată de accidentul în care a fost implicată, ci este mai degrabă preocupată de succesul afacerii sale.

Margherita de la Clejani, prinsă când conduce sub influența unor substanțe interzise

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață (23 mai) după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. Nu au rezultat victime. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să testeze șoferul vinovat pentru droguri. Rezultatul a fost pozitiv”, se arată într-un comunicat.

În prezent se așteaptă rezultatele analizelor de la INML pentru a se descoperi ce droguri a consumat Margherita de la Clejani înainte de-a se urca la volanul mașinii, dar și ce pedeapsă riscă aceasta pentru faptele comise

Ultimele știri