Interzis minorilor! Margherita, filmată când se dezlănțuie fără inhibiții într-un loc public | VIDEO

Margherita de la Clejani face ce face și iar ajunge pe prima pagină a tabloidelor! De data aceasta, bruneta și-a pus fanii pe jar cu o apariție interzisă minorilor!

Margherita de la Clejani, filmată când dansează într-o parcare subterană

Pe pagina de Instagram a vedetei fanii au putut găsi o filmare în care Margherita de la Clejani apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, DANS PROVOCATOR PE INSTAGRAM

Filmarea a fost publicată pe Instagram după producerea accidentului, semn că vedeta a vrut să arate tuturor că nu se simte afectată de toată situația în care se află în prezent, după ce a făcut accident.

citește și: Iubitul Margheritei are interdicție în farmaciile din București! Ce s-a descoperit

„Vă car cu roaba!”, a fost mesajul ce a însoțit clipul video în care Margherita de la Clejani a făcut senzație cu un dans extrem de lasciv.

Va car cu roaba!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Așa cum era de așteptat, imaginile au impresionat fanii și au adunat mai bine de șaptezeci de mii de vizualizări.

Margherita de la Clejani, prinsă când conduce sub influența unor substanțe interzise

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață (23 mai) după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. Nu au rezultat victime. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să testeze șoferul vinovat pentru droguri. Rezultatul a fost pozitiv”, se arată într-un comunicat.

În prezent se așteaptă rezultatele analizelor de la INML pentru a se descoperi ce droguri a consumat Margherita de la Clejani înainte de-a se urca la volanul mașinii, dar și ce pedeapsă riscă aceasta pentru faptele comise.

Ultimele știri