Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gabriela Prisăcariu, într-un costum de baie sexy în ziua de Crăciun. Cum s-a fotografiat iubita lui Dani Oțil

Într-un costum de baie sexy în ziua de Crăciun. Cum s-a fotografiat iubita lui Dani Oțil

Într-un costum de baie sexy în ziua de Crăciun. Cum s-a fotografiat iubita lui Dani Oțil

instagram

Gabriela Prisăcariu s-a decis să fie o altfel de Crăciuniță în acest an, într-un costum de baie roșu care îi pune formele în evidență.

Cum arată Gabriela Prisăcariu într-un costum de baie de culoare roșie

Frumoasul model își petrece Crăciunul la Poiana Brașov, alături de iubitul ei, Dani Oțil. Ea s-a fotografiat în piscină, iar pe fundal se vede un brad împodobit cu globuri roșii, asortate cu costumul ei de baie.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, o relație minunată

Dani și Gabriela au o relație de mai bine de doi ani, înșă s-au și logodit anul acesta. Par mai îndrăgostiți ca niciodată și iși consolidează o relație puternică.

Citește și: Cum l-a așteptat Gabriela Prisăcariu pe Moș Nicolae! Imagine îndrăzneață la ceas de noapte! Reacția lui Dani Oțil

Frumoasa Gabriela i-a furat inima prezentatorului de la Neatza și fotografiile în care apar împreună și împart momente tandre dovedesc cât de îndrăgostiți sunt.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, însă preferă să nu vorbească prea mult despre viața personală.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Matinalul de la Neatza postează aproape zilnic forografii și videoclipuri cu viitoarea lui soție pe rețelele de socializare. Dani și Gabriela sunt o dovadă a iubirii adevărate.

Chiar dacă e cu 12 ani mai tânără decât iubitul ei, Gabriela simte că și-a găsit sufletul pereche.

Cum a cerut-o Dani de soție pe Gabriela

Dani Oțil a povestit în platoul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" despre momentele și peripețiile pe care le-a trăit înainte să o ceară pe Gabriela de soție.

Se pare că prezentatorului TV a întâmpinat câteva probleme până a cerut-o pe Gabriela Priscăriu de nevastă. Aceasta a mărturisit că este foarte greu să iei măsura unui inel și să mai fie și una corectă.

"De patru ori am luat măsura si a fost greșită cu două numere. Am provocat-o pe Gabriela să facă snow carling cu mine, în larg, iar dacă reușește o cer de nevastă, dar nu m-a crezut. A făcut snow carling, însă din cauza acestui lucru a pierdut niște apă și era inelul mare.", a declarat Dani Oțil, amuzat de situație, dar totuși mândru că a reușit să o ceară în căsătorie pe cea mai importantă femeie din viața lui.

Citește și: Iubita lui Dani Oțil s-a pozat goală, în cadă! Ce imagini darnice a oferit Gabriela Prisăcariu

Gabriela Priscăriu a fost cerută de soție în Mexic, înainte de pandemie, iar momentul a fost unul de-a dreptul emoționant și frumos. Logodnica lui Dani Oțil a primit un inel spectaculos, care i-a bucurat sufletul.

"Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Click.

Recomandari