Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dani Oțil și iubita lui, motiv de controversă pe Instagram! Fanii i-au criticat imediat: „O să fiți și voi părinți”

Dani Oțil și frumoasa sa logodnică, Gabriela Prisăcariu, au reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online, după ce au publicat o poză pe Instagram. Ce detaliu i-a făcut pe fani să-i critice?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de invidiat

Toată lumea a aflat faptul că Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, este un fotomodel cu trup amețitor de sexy. Frumoasa blondă postează des fotografii incendiare cu ea, în tot felul de ipostaze, reușind de fiecare data să facă senzație pe Instagram.

DANI OȚIL ȘI GABRIELA PRISĂCARIU FAC SENZAȚIE PE INSTAGRAM

Totuși, atunci când se pozează împreună, cei doi reușesc să adune zeci de mii de Like-uri la o singură poză, semn că mulți fani apreciază relația celor doi.

În prezent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, la începutul acestui an, vedeta a decis chiar să o ceară în căsătorie pe superba sa parteneră.

citește și: „Bebeto??”. Dani Oțil și iubita lui și-au pus fanii pe jar cu ultima poză! Ce detaliu s-a văzut

Cei doi au încercat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, dar nu s-au ferit să posteze pe paginile lor de Instagram imagini în care arată fanilor cât de fericiți sunt și ce cuplu de invidiat formează!

Chiar de curând, pe pagina oficială de Instagram a lui Dani Oțil a apărut o poză în care acesta savurează un pahar de vin alb, având-o alături pe logodnica da, Gabriela Prisăcariu. Cu ochelari de soare și un zâmbet misterios, cei doi lasă să se înțeleagă faptul că fac o echipă perfecta împreună!

Totuși, în mod inevitabil, au existat și fani care au încercat să găsească nod în papură, comentând ba că Gabriela Prisăcariu e mai înaltă decât Dani Oțil, ba că cei doi ar trebui să facă schimb de ochelari și multe altele.

citește și: Gabriela Prisacariu, ”jefuită” pe față! Ce a pățit iubita lui Dani Oțil: "Ce este cu voi? De ce nu-mi dați un mesaj?"

„Poza aia la care cineva din familie scrie "frumoșii lu' mama" 🙄”, a scris Dani Oțil în dreptul fotografiei.

„🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️da Dani, o sa fiti si voi parinti”, a comentat unul dintre fani, cu referire fa faptul că la un moment roata se întoarce.

Judecând după faptul că poza a afunat peste douăzeci și șase de mii de reacții în mai puțin de o zi putem spune că părerea cârcotașilor nici nu mai contează, fiindcă cei doi arată și se simt minunat împreună, iar mulți dintre fani sunt de acord cu asta.

Recomandari