Irina Columbeanu a revenit pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor: "Trăiești?"

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, și-a surprins prietenii virtuali cu o nouă postare după aproape un an de absență pe rețelele sociale.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, și-a surprins prietenii virtuali cu o nouă postare după aproape un an de absență pe rețelele sociale.

Instagram

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, iar părinții se mândresc cu ea de câte ori are ocazia. Tânără locuiește alături de mama sa, iar în ultima perioadă nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, așa cum își obișnuișe prietenii virtuali.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a fost absentă aproape un an de pe rețelele sociale, iar ultima sa postare a surprins pe toată lumea.

Cum s-a fotografiat Irina Columbeanu

De curând, fiica Monică Gabor a publicat câteva imagini pe contul oficial de Instagram, care au uimit internauții. După o perioadă lungă de absență, se pare că prietenii virtuali i-au simțit lipsa.

Citește și: Monica Gabor și Irina Columbeanu au îmbrăcat cele mai sexi haine. Fotografia care a atras atenția tuturor

Un lucru este evident, Irina Columbeanu a crescut foarte mult, iar la cei 14 ani ai săi este o fată foarte frumoasă. Mai mult decât atât, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de la mama ei, precum și culoarea ochilor.

Seria de imagini au strâns rapid mai bine de 15 mii de aprecieri și foarte multe reacții din partea celor care o urmăresc, semn că fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o figură cunoscută în mediul online.

Reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au rămas surprinși de faptul că Irinuca a mai publicat imagini după atât de mult timp, însă i-au oferit și o mulțime de complimente.

Citește și: Irina Columbeanu a împlinit 14 ani! Mesajul înduioșător pe care l-a transmis Monica Gabor, fiicei sale, la ceas aniversar

"OMGGG IRINAAAA😍😍😢😢❤️, trăiești? Oricum ești foarte frumoasă!" sau "În sfârșit! Ești o persoană atât de minunată, îmi era dor de tine", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită laude și cuvinte frumoase pentru aspectul ei fizic.

Monica Gabor a reușit după mulți ani să locuiască împreună cu fiica sa, Irina Columbeanu

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să meargă pe drumuri separate, însă divorțul a fost unul de durată și dificil, pentru că custodia fiicei lor a fost o alegere foarte grea pentru cei doi. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere "cea mai bună educaţie", motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Irina își vedea mama doar în vacanță, atunci când mergea în America, unde Monica Gabor locuiește alături de bărbatul pe care îl iubește, Mr. Pink. În urmă cu puțin timp, tânăra a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, iar Irinel Columbeanu nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că trecea printr-o situație delicată în ceea ce privește banii.

Monica duce o viață lipsită de griji alături de Mr. Pink și nu a mai revenit în România de ceva timp. Ea a ales să-și trăiască visul American alături bărbatul însărit și de copiii lor

Ultimele știri