Irina Columbeanu a împlinit 14 ani! Mesajul înduioșător pe care l-a transmis Monica Gabor, fiicei sale, la ceas aniversar

Irina Columbeanu a devenit o domnișoară extrem de frumoasă, care a împlinit vârsta de 14 ani. Mesajul emoționant pe care l-a transmis mama sa, Monica Gabor, a înduioșat zeci de oameni

Irina Columbeanu și mama sa, Monica Gabor

Instagram/Monica Gabor

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o domnișoară extrem de apreciată, care a ajuns la vârsta buletinului. Tânăra se poate mândri deja cu o imagine strălucitoare în social media după ce a ajuns o cunoscută vloggeriță.

Atât pe Instagram, cât și pe YouTube, fiica Monicăi Gabor a strâns o comunitate de 132.000 de urmăritori și 351.000 de abonați pe canal, pe care îi suprinde cu activități din viața sa și diverse jocuri interactive.

În 2007, Monica Gabor o aducea pe lume pe micuța Irinuca, la vârsta de 19 ani, când încă era în floarea tinereții. Alături de Irinel Columbeanu, a reușit să îi ofere fiicei sale o viață lipsită de griji și plină de oportunități.

Citește și: Monica Gabor, poză cu Irina Columbeanu, Mr. Pink și fiul lui. Cât a crescut adolescenta de când a plecat în SUA

Deși cei trei sunt separați în prezent din cauza unor probleme de natură financiară, cei doi părinți s-au ocupat cu multă grijă ca fiica lor să nu ducă lipsă de nimic și să aibă parte de o educație aleasă. Irina stă la mama sa în America, iar Irinel Columbeanu în București.

Monica Gabor a ținut să-i transmită fiicei sale câteva cuvinte extrem de emoționante prin care să își arate dragostea și bucuria, la împlinirea frumoasei vârste de 14 ani: "La mulți ani fiicei noastre iubite! @Irina_unicorns. Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele", a scris Monica Gabor pe Instagram.

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată tocmai din cauza fiicei lor. Monica şi-a dorit să o aibă ea pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere cea mai bună educaţie.

Citește și: Monica Gabor, declarație după ce s-a spus că este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu. Ce a spus despre fostul soț

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp alături de Mr. Pink. Mult timp, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columeabu pentru fiica lui, Irina

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spus Irinel Columbeanu la acea vreme, în anul 2019, când Irina s-a mutat definitiv în America.

Citește și: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 150 de milioane de euro

Monica Gabor a mărturisit într-un interviu faptul că fiica sa îşi doreşte să plece din România

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy', deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.', mărturisea Monica Gabor, conform viva.ro.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri