Irina Rimes, rochia cu crăpătură pe picior cu care a atras atenția la un eveniment. Fanii s-au întrebat dacă e gravidă

Irina Rimes a mers a un eveniment monden arătând de vis. Vedeta a purtat o rochie care i-a pus în evidență silueta frumoasă, însă fanii au observat un detaliu inedit. Au întrebat-o dacă nu cumva e gravidă.

Irina Rimes a purtat o ținută curajoasă la un eveniment muzical. Și-a pus în evidență silueta și bustul, iar fanii au reacționat imediat. Au întrebat-o dacă este gravidă

Instagram

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, iar succesul l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani, când piesa „Visele” a ajuns pe toate radio-urile din țară, propulsând-o pe cântăreață în topul celor mai ascultate artiste din România.

Irina Rimes, rochia cu crăpătură pe picior cu care a făcut senzație la un eveniment muzical

Irina Rimes știe cum să se impună în cadrul tuturor evenimentelor la care este prezentă. Aceasta a apărut în cadrul ceremoniei de decernare a unor premii muzicale într-o rochie care i-a pus în evidență trupul frumos cu care a fost înzestrată.

Citește și: Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România de ziua ei. Bărbatul i-a cunoscut familia cântăreței

Vedeta traversează cea mai frumoasă perioadă de timp, de când și-a găsit sufletul pereche și s-a mutat în Franța. Cântăreața reușește să atingă cifre impresionante la videoclipurile pieselor de pe Youtube, fiecare melodie ajungând hit. Astfel că, Irina Rimes are foarte mare grijă de imaginea ei și poartă cele mai extravagante ținute care i se așază perfect pe siluetă.

Și de această dată, vedeta a reușit să surprindă plăcut pe toată lumea de la evenimentul la care a participat, iar fanii au observat un detaliu care i-a făcut să creadă că artista ar putea fi gravidă.

Fanii artistei au observat un detaliu inedit și și-au pus o întrebare a care vedeta nu s-a așteptat. „Irina e gravidă?”, întreabă un internaut pe rețelele de socializare.

Citește și: Irina Rimes a urcat pe scenă îmbrăcată foarte provocator, cu bustul la vedere. Cum au reacționat fanii

Nu ar fi prima dată când cineva o întreabă același lucru. În cadrul unei postări de pe contul personal de socializare, Irina a mai primit aceeași întrebare. Însă vedeta nu a răspuns nici atunci.

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Vedeta nu a făcut niciun comentariu pe această temă, însă mesajele pe care le-a primit în secțiunea de comentarii au fost despre același subiect. În urmă cu mai mult timp, Irina Rimes a fost dusă de urgență la spital și a fost supusă la o intervenție chirurgicală.

Deși este din Republica Moldova, Irina Rimes se simte ca acasă aici și declara în urmă cu ceeva timp că a reușit să-și facă prieteni foarte buni aici cu care are relații foarte puternice. Vedeta se bucură de susținerea fanilor într-un număr foarte mare. Artista și-a creat o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare care îi urmărește constant activitatea artistică.

Citește și: Irina Rimes, imagini de vis din călătoriile pe care le face cu iubitul francez. Pe unde o plimbă acesta

Irina Rimes s-a mutat în Franța cu iubitul ei, David Goldcher

Iată că dragostea a mutat-o pe Irina Rimes în Franța, unde locuiește aături de iubitul ei, David. E clar că sentimentele sunt foarte puternice între cei doi.

„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a declarat artista pe rețelele de socializare, după ce a reușit să găsească un apartament pe gustul amândurora.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri