Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Irina Rimes în stare de urgență la spital! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Alertă în showbizul românesc! Cântăreața Irina Rimes a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme grave de sănătate. Aceasta a suferit o hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Irina Rimes în stare de urgență la spital! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista.

Artista a fost nevoită să își anuleze concertele de Revelion de la Iași, după ce a fost internată de urgență la spital, cu hemoragie internă! Irina Rimes a intrat în operație pe 31 decembrie, în jurul orei 15:00.

Aceasta a făcut singură anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou

Recomandari