Antena Căutare

Irina Rimes în stare de urgență la spital! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Alertă în showbizul românesc! Cântăreața Irina Rimes a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme grave de sănătate. Aceasta a suferit o hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Irina Rimes în stare de urgență la spital! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale
Irina Rimes în stare de urgență la spital! Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista.

Artista a fost nevoită să își anuleze concertele de Revelion de la Iași, după ce a fost internată de urgență la spital, cu hemoragie internă! Irina Rimes a intrat în operație pe 31 decembrie, în jurul orei 15:00.

Aceasta a făcut singură anunțul prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou

Ghinion de Anul Nou! Peste 100 de turişti români care urmau să petreacă Revelionul în Dubai au făcut cale întoarsă... Agăţatul vâscului deasupra uşii, o tradiție de Revelion pe care românii o respectă cu sfințenie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x