Ispita Bianca Pop o atacă dur pe Roxana Vancea! Ce au de împărțit cele două femei! "Sărăcie, care e treaba ta?"

Bianca Pop a atacat-o dur pe Roxana Vancea și pe soțul acesteia pe rețelele de socializare. Ce au de împărțit cele două femei?

Bruneta a răbufnit pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj adresat Roxanei Vancea.

Bianca Pop etse tot mai prezenta in ultima perioada în presa autohtonă. Se pare că îi place să fie in centrul atenției, indiferent de situație.

Scandal monstru la priveghiul lui Emi Pian! Bianca Pop, primele declarații despre ce i s-a întâmplat acolo! "Fac plângere penală pentru treaba asta" Video

După ce a fost implicată în mai multe scandaluri, acum, ispita de la ”Insula Iubirii” lansează o nouă bombă, mai exact, un atac dur la adresa Roxanei Vancea și a iubitului său, Dragoș.

Bianca Pop, atac dur la adresa Roxanei Vancea

Potrivit postărilor făcute de către brunetă pe contul de Instagram, iubitul fostei asistente TV a pus la InstaStory o fotografie cu bruneta în timp ce se afla cu un bătrân în mașină. ”Pure LOVE”, a fost mesajul scris de Dragoș, însoțit de o inimioară.

Bianca Pop, fosta ispită de la "Insula Iubirii", amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! Tânăra a ajuns la spital

Postarea iubitului Roxanei Vancea a ajuns imediat în vizorul ispitei de la ”Insula Iubirii”, care nu a tăcut nicio secundă și a ripostat imediat. Mai mult, vedeta a adus injurii la adresa celor doi.

”Vrei reclamă? Așa sărăcie ești tu și @roxanavancea. Care e treaba ta?”, ”Auzi, făi lătură! Vrei reclamă?”, sunt mesajele postate de Bianca Pop.

Atât Roxana Vancea, cât și soțul ei, nu au reacționat în niciun fel la atacul lansat de Bianca Pop.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri