Ispita Nicoleta de la „Insula iubirii”, prima poză cu bebelușul! Ce detaliu s-a văzut

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la emisiunea „Insula iubirii”, a dat marea veste pentru fani. Tânăra este acum proaspătă mămică, după ce a adus pe lume un băiețel prematur, născut la 35 de săptămâni.

Fosta ispită Nicoleta Dragne de la „Insula iubirii” a născut

Pentru cei care nu știu, Nicoleta Dragne a avut, pe perioada sarcinii, anumite probleme medicale și medicii chiar au sfătuit-o să stea doar în pat, în ultimele săptămâni.

Ispita Nicoleta Dragne de la Insula iubirii și-a uimit fanii pe Instagram

Totuși, în ciuda eforturilor, bebelușul fostei ispite de la „Insula iubirii” s-a „grăbit” să se nască prematur, deși mai avea cinci săptămâni până la termen.

Fericită și mândră de fiul său, Nicoleta Dragne de la „Insula iubirii” a postat pe Instagram o poză în care își ține la piept bebelușul.

citește și: Un fost concurent de la Insula iubirii candidează pentru funcția de primar! Rivalul politic i-a furat iubita, în trecut

Ceea ce au putut observa fanii în fotografie a fost faptul că, deși a născut recent, fosta ispită arată într-o formă de zile mari, zâmbitoare și frumoasă așa cum o știau fanii dintotdeauna.

Ispita Nicoleta de la „Insula iubirii”, prima poză cu bebelușul! Ce detaliu s-a văzut

Fosta ispită Nicoleta Dragne de la „Insula iubirii” a născut

Nicoleta Dragne și fiul său, născut la 35 de săptămâni (sursa: spynews)

Frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii!

citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii a dat marea veste pentru fani! Anunțul făcut pe Facebook: „Sunt așa de fericită”

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Nico.

Este vorba despre Alin Bruno, un celebru om de afaceri din Timișoara pe care l-am putut vedea doar preț de câteva zile în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”. Acesta a decis să se retragă din show-ul filmat în Thailanda, din motive personale.

Ultimele știri