Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Îți amintești de celebrul Doru Octavian Dumitru? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 64 de ani

Apariție surprinzătoare pentru fanii celebrului Doru Octavian Dumitru, la scurt timp după ce comediantul a revenit în România.

Doru Octavian Dumitru, pe scena emisiunii „iUmor” de la Antena 1

Doru Octavian Dumitru a revenit în ţară, cu glume şi spectacole ce promit să aducă publicului multe zâmbete. Fiindcă trăim vremuri grele, în contextul pandemiei de Covid-19, soluția pentru a mai scăpa de griji rămâne râsul!

Doru Octavian Dumitru, dezvăluiri de senzație din viața lui

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cei de la Observator, Doru Octavian Dumitru a oferit detalii din culisele show-urilor de comedie, dar a vorbit şi despre amintirile sale din copilărie.

citește și: Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

„În copilărie eram fată, după care m-am dezvoltat și am devenit băiat, pentru că în momentul de față în lume se discută despre fete și băieți la modul că este ceva comun. Eram mai rușinos, mai timid, dar cred că băieții sunt timizi. Mă urcam în copaci, mă urcam pe clădiri, eram urcăcios. Mama mă acoperea în toate”, a dezvăluit Doru Octavian Dumitru despre copilăria sa de copil mereu pus pe șotii.

Ca orice artist, pandemia de Covid-19 l-a afectat și pe celebrul comedian. Acesta a dezvăluit ce a făcut în ultima perioadă, într-un interviu de senzație acordat celor de la Observator, de la Antena 1:

citește și: Ce vrea Doru Octavian Dumitru să se facă când va fi mare: ”Dacă-ți spun, nu ți-e ciudă?”

„Am fost cu familia și am stat împreună în carantină, adică nu am ieșit din casă trei luni. Am citit, am scris, am comandat multe cărți. Am reînceput să fac sport. A fost o perioadă în care m-am căutat, m-am reașezat, m-am regăsit. În Canada, lumea este mai ascultătoare și mai relaxată. În România am venit în sezonul estival”, a dezvăluit Doru Octavian Dumitru.

„Tot ce se întâmplă, toată situația asta cu pandemia și multe alte lucruri sunt un subiect de inspirație foarte mare. Sunt o mulțime de lucruri ce se petrec în timpul ăsta”, a explicat comediantul, care a mai recunoscut faptul că obișnuiește să scrie în fiecare zi.

În prezent, acesta locuiește în Canada, locul în care a decis să se mute, pentru a învăța lucruri noi și pentru a-și găsi noi „rivali” în meseria de comediant. Pasionat de stand up comedy, Doru Octavian Dumitru este acum membru al sindicatului actorilor canadieni ACTRA, având chiar legitimaţie de profesionist.

Ce surprize a pregătit Doru Octavian Dumitru pentru public? Află totul urmărind clipul video de mai sus din Observator.

Recomandari