Antena Căutare

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

Dacă e sâmbătă, atunci e iUmor la Antena 1, iar prima porție de râs din această seară îți este oferită de nimeni altul decât maestrul Doru Octavian Dumitru. 

Așadar, în cea de-a șasea ediție a emisiunii iUmor, sezonul 8, Doru Octavian Dumitru a revenit pe scena emisiunii de la Antena 1 cu un număr impresionant despre...străbunicul lui și străbunică, evident.

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

”Străbunicul așa călca. Mergea pe călcâie. Nici colbul n-avea voie să se ridice. Mergea în casă, nimeni nu mișca. Nici musca nu mișca, stătea sus. Nici nu bâzâia. Străbunicul era căsătorit cu străbunica. Nimeni n-avea voie să-l întrebe ceva. N-avea nimeni voie să se miște pe lângă străbunicul. Nici măcar străbunica. Așa stătea în fața lui. Când o mângâia, o mângâia...pe nasture.”, și-a început el povestea.

Scenete de excepție și parodii senzaționale. Doru Octavian Dumitru, magistral pe scena de la ”Antitalent”, ediția a doua

Ce a urmat, dar și cum au reacționat jurații de la iUmor, află urmărind clipul de mai sus!

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor... Adi Dima, concurentul care l-a scos din sărite pe Mihai Bendeac: ”Eu femeie n-am, dar nu te lega de mașina mea!” Copoț: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x