Antena Căutare

Îți mai aduci aminte de Mia din „Rebelde”? Frumoasa actriță este un model pentru toate tinerele din Mexic!

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco sau cea cunoscută publicului din România drept Mía Colucci Cáceres din serialul „Rebelde” este una dintre cele mai respectate artiste din Mexic

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco sau cea cunoscută publicului din România drept Mía Colucci Cáceres din serialul „Rebelde” este una dintre cele mai respectate artiste din Mexic.

Pentru românce, Mia Colucci, prințesa liceului Elite Way School, era un adevărat etalon de frumusețe și eleganță. La începutul anilor 2000, tinerele din țara noastră erau împărțite în două tabere. Fanele „Miei” nu erau la fel de multe ca cele ale Robertei, însă toată lumea era de acord că răsfățata familie Colucci era cea mai ravisantă prezență din telenovelă.

În afara ecranului, Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco sau Anahi, a devenit idolul unei națiuni, tinerele din Mexic fiind vrăjite de eleganța și frumusețea șatenei. Cântăreață și actriță de mare succes, Anahi a ajuns la vârsta de 32 de ani, însă nu a avut o viață liniștită, existența sa fiind marcată de mai multe probleme de sănătate. A fost la un oas de moarte în două rânduri din cauza anorexiei și a unor probleme la creier, dar de fiecare dată, Anahi a trecut cu bine peste.

Acum este o doamnă respectată, soție de politician și o adevărată imagine a Mexicului, dovadă și faptul că la vizita Papei în statul nord-american, Anahi a fost una dintre persoanele care l-a primit pe Suveranul Pontif.

Narcisa lui Guță e de nerecunoscut. A dat jos kilogramele în plus! Cum arată acum... Legendarul actor Adam West, primul „Batman” din istoria cinematografiei, a murit! Datorită lui, „omul-liliac” a devenit ...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x