Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Îți mai amintești de băiețelul din cel mai popular meme? Ce mai face și cum arată acum Sammy

Sammy a devenit cunoscut în întreaga lume la numai 11 luni datorită unei poze pe care tatăl său i-a făcut-o pe plajă. 

Sammy a devenit cunoscut în întreaga lume la numai 11 luni

Instagram

Deși era numai un bebeluș, Sammy a luat cu asalt internetul după ce părinții au publicat poza cu el, în 2011. Acesta a devenit rapid unul dintre cele mai populare meme-uri ai ultimilor ani, iar întreaga lume îl știa drept Success Kid.

Expresivitatea din imagine a cucerit rapid inimile internauților, i-a amuzat teribil, dar puțini sunt cei care știu că acesta tocmai mâncase un pumn cu nisip atunci când i-a fost făcută fotografia. Nici măcar părinții nu se așteptau ca la momentul respectiv imaginea cu fiul lor să devină cunoscută în întreag lume.Acum Sammy are 13 ani și este complet transformat. Acesta nu mai vrea să apară pe internet sau la tv, iar anul acesta mama sa a luat atitudine atunci când un politician a folosit poza cu fiul ei într-o campanie.Citește și: Angelina Jolie, varianta "zombie". Ce s-a intamplat cu femeia care s-a deformat total in incercarea de a semana cu celebra actrita

Succesul lui Sammy Griner

Imaginea cu Sammy de la plajă a fost folosită de-a lungul timpului de mulți publicitari, dar apogeul a fost atins atunci când ea a fost integrată în anul 2013 în campania lui Barack Obama. Dacă la început cu greu s-a crezut că imaginea cu Sammy va deveni un meme, în anul 2015, acea poză a salvat viața tatălui său.

După ce tatăl său ajunsese de mulți ani la dializă din cauză că îi cedaseră rinichii, Sammy a apelat de această dată el la puterea internetului pentru a-și salva tatăl. Când internauții și-au dat seama că cel care are nevoie de ajutor este tatăl lui Success Kid, donațiile au început să curgă, iar în numai câteva zile s-a ajuns la suma fabuloasă de 100 000 de dolari.

Operația de transplant a fost realizată cu ajutorul acestei sume de bani, dar Sammy, deși este recunoscător că poza l-a ajutat să-și salveze tatăl, acesta spune acum că nu mai vrea să apară la tv sau pe internet pentru că experiența de atunci i-a fost de ajuns.

„Mă bucur că am devenit celebru și că fotografia mea îi face pe mulți oameni să zâmbească atunci când sunt supărați. De asemenea, sunt fericit că am în continuare un tată,” a spus Sammy, potrivit Daily Mail.

Acum Sammy visează să devină artist, iar majoritatea timpului așa îl petrece, desenând, dar imaginile de pe contul mamei sale demonstrează că adoră să meargă cu skateboard-ul și să fie mereu înconjurat de prieteni.


Recomandari