Căutare Live

Iubita lui Cristiano Ronaldo face dezvăluiri despre nuntă și presupusa sarcină

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a vorbit deschis despre motivul pentru care încă nu a existat o nuntă. Aceasta aduce lămuriri și cu privire la presupusa sarcină.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a vorbit deschis despre motivul pentru care încă nu a existat o nuntă. Aceasta aduce lămuriri și cu privire la presupusa sarcină.

Georgina Rodríguez a oferit primul său interviu televizat în cadrul emisiunii „Ya es mediodía” de la Mediaset. Iubita lui Cristiano Ronaldo și-a mărturisit planurile de nuntă și a vorbit despre cele mai recente zvonuri despre sarcină .

Goergina vorbește în interviu despre faptul că familia este prioritatea sa, în ciuda cplătoriilor neprevăzute pe care le face din cauza jobului. În plus, aceasta spune că: „atunci când sunt departe de copii mei ma simt rău, dar îi sun des și îi bucură mult”.

Iubita lui Ronaldo mai spune că: „mereu m-am văzut fericită alături de soțul meu, copii și asta este tot ce am”.

În ceea ce privește căsătoria cu Cristiano Ronaldo, Goergina Rodriguez spune că o nuntă este în planurile lor, dar în același timp au și late planuri interesante. Ea mai spune că: „avem patru copii de aducat, suntem foarte concentrați pe asta”.

Este iubita lui Cristiano Ronaldo însărcinată?

Despre aceste bârfe Georgina spune: „Ar trebui să am o sarcină de elefant.(bârfele durează de foarte multă vreme. nr.) Nu mă opresc din a mânca, îmi place să mănânc”. Astfel explicând unele poze și prsupuneri care au tot apărut.

Citește și: Cristiano Ronaldo, dezvăluiri intime: ”Nu există gol care să întreacă sexul cu Georgina!”

Totul despre averea Biancăi Drăgușanu. „Lumea să stea liniștită, că eu sunt bine”... Andreea Marin face marele anunţ despre o nouă căsătorie! În ce stadiu a ajuns relaţia cu partenerul ei de viaţă?!...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x