Căutare Live

Iubita lui Speak are o nouă piesă. Cum apare Ștefania în fotografia care anunță lansarea: „Sunt super emoționată”

Frumoasa iubită a lui Speak, Cristina Ștefania a lansat o nouă piesă, care deocamdată este numai audio. Totuși, ședința foto realizată pentru piesă este una de excepție. Ștefania a postat pe rețelele sociale o fotografie senzuală și misterioasă.

Stefania a lansat o piesă nouă, numită: „Lângă tine”

Frumoasa brunetă și-a anunțat fanii de lansarea noii sale piese, „Lângă tine”, postând o fotografie în care apare îmbrăcată într-o bluză neagră, mulată. Artista își acoperă jumătate de față cu palm ape care are o mănușă neagră, iar inelul albastru este cu siguranță piesa de rezistență a ținutei. Așadar, Ștefania va este o adevărată catwoman în imaginile care vestesc lansarea piesei.

Ștefania a lansat piesa „Lângă Tine”

„Lângă Tine, o piesă pentru suflet.
Am lansat “Lânga Tine”, o piesă atât de dragă mie, o piesă pe care abia așteptam să o împart cu voi, care exprimă trăirile și gândurile mele”, a scris Ștefania, alături de fotografia postată pe Instagram.

Citește și: Iubita lui Speak s-a pozat fără sutien! Ștefania a apărut într-o ipostază provocatoare

Ștefania a făcut un vlog împreună cu logodnicul ei, Speak, în care a explicat că nu a făcut un videoclip decoamdată pentru că acest lucru durează mai mult și și-a dorit ca publicul să înceapă să-I asculte deja piesa loa care a lucrat în ultima perioadă.

„În sfârșit am lansat piesa. Sper să vă placă. Eu am super mari emoții pentru că țin foarte mult la piesa asta. Abia aștept cu timpul să ascultați piesele la care am lucrat în ultimul timp”, a spus Ștefania în vlog.

Ștefania și Speak au participat la Asia Express

Ștefania Codreanu are 23 de ani și de 3 ani și jumătate formează un cuplu cu artistul Speak. Cei doi au decis să accepte provocarea și să participe în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Împreună au trecut cu bine peste zeci de misiuni dificile prin Filipine și Taiwan.

Chiar dacă Ștefania și Speak nu au câștigat trofeul, „drumul comorilor” de la Asia Express i-a unit și mai mult și i-a făcut să se cunoască unul pe altul în cele mai grele condiții. CU sigurană, unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul emisiunii a fost momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Citește și: Speak, mesaj neașteptat pentru fani! Ce au descoperit toți despre Ștefania: „Ai avut momente în care să te gândești?”

„Doamne câte emoții! Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi 2. Mulțumim vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din față televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire, cea mai minunată comunitate. „Sunt leșinată de emoții”.

Ștefania este la bază dansatoare, însă Speak i-a descoperit și calitățile vocale, așa că tânăra artistă s-a lansat în lumea muzicalăși a scos câteva piese de un real succes.

Citește și: Ștefania s-a pozat nemachiată și fanii au observat un detaliu! Iubita lui Speak, poze netrucate

Imagini adorabile cu micuții Simonei Gherghe la săniuș. Ipostazele care i-au cucerit pe fani... Miley Cyrus are 74 de tatuaje pe corp, dar a aflat asta abia recent, într-o emisiune! Cum a reacționat...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x