Iubita lui Speak s-a pozat fără sutien! Ștefania a oferit fanilor de pe Instagram o imagine de neuitat

Ștefania, frumoasa iubită a lui Speak de la „Asia Express”, și-a uimit fanii cu o apariție extrem de îndrăzneață. Bruneta s-a pozat fără sutien și reacția internauților a fost una pe măsură.

Ștefania, iubita lui Speak, face senzație pe Instagram

Ștefania este una dintre cele mai urmărite vedete din România, aceasta având mai bine de un 1,1 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

De fiecare dată când postează un clip video sau o fotografie, iubita lui Speak face senzație și adună instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor.

Ștefania, iubita lui Speak, apariție de senzație pe Instagram

Ștefania Codreanu are vârsta de 23 de ani și formează un cuplu cu artistul Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu.

citește și: Iubita lui Speak are o nouă piesă. Cum apare Ștefania în fotografia care anunță lansarea: „Sunt super emoționată”

Recent, aceasta a reușit să își impresioneze fanii cu o apariție seducătoare și extrem de îndrăzneață. Acesta s-a pozat fără sutien, lăsându-și la revedere trupul cu forme de invidiat.

Cei doi sunt extrem de discreți în privința relației lor, dar au reușit să câștige inimile a zeci de mii de români după apariția în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Aceștia au demonstrat că nimic nu este imposibil și au reușit să treacă peste zeci de misiuni dificile împreună.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

Mai mult decât atât, cei doi au făcut o echipă atât de puternică încât au ajuns până în marea finală. A urmat o cursă nebună contra cronometru, dar echiap formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-a dovedit a fi mult mai puternică și mai rapidă.

Totuși, chiar dacă nu au obținut trofeul și l-au ratat chiar la mustață, aceștia au reușit să câștige inimile fanilor. Un moment cu adevărat special din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” a fost atunci când Speak a decis s-o ceară în căsătorie pe frumoasa sa parteneră de viață, Ștefania.

Pentru cei care nu știu, Speak și Ștefania sunt prieteni buni cu Sorin Bontea, chiar dacă în „Asia Express” au făcut parte din echipe rivale. Pe cei doi simpatici am putut să-i vedem și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când aceștia au decis să participe pentru a-i face lui Sorin Bontea o surpriză ieșită din comun și pentru a-l revedea pe „tăticul”.

Nu mică a fost surprinderea lui Sorin Bontea atunci când a dat cu ochii peste cei doi prieteni ai săi.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri