Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”. Iubitul Danielei Crudu, mărturisiri șocante! Ce i-a transmis fostei asistente TV?

Iubitul Danielei Crudu i-a transmis un mesaj fostei asistente TV.

Iubitul Danielei Crudu, mărturisiri șocante! Ce i-a transmis fostei asistente TV?

Sora şi tatăl Danielei Crudu au făcut primele declaraţii după ce bruneta a fost bătută de iubit! Vezi vum se simte vedeta.

„Ea spune că nu știe de ce. Eu bănuiesc că a fost din cauza geloziei, toată lumea voia să vină la ea, să facă poze împruenă la club. Lui sigur nu i-a plăcut treaba asta și nu a înțeles. Asta e părerea mea, Daniela mi-a spus că nu a fost absolut nimic....erau la semafor și, deodată, a început să o lovească”, a povestit sora Danielei Crudu.

Daniela Crudu, de urgență la spital! Primele imagini cu vedeta

Fosta asistentă TV nu vrea să depună plângere penală împotriva iubitului bătăuș. În schimb, Daniela a cerut un ordin de restricție, temându-se pentru siguranța sa.

„Daniela nu vrea să-i facă rău. Doar să plece și să o lase în pace, atâta tot.”

Iubitul Danielei Crudu a fugit cu autobuzul, înainte să fie săltat de polițiști

În momentul în care iubitul Danielei Crudu a ajuns în casa vedetei să își strângă lucrurile, Ana era și ea acolo. Cei doi au avut un schimb de replici scurt.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Ce a publicat Daniela Crudu pe internet, înainte de a fi bătută de iubit! Imagini incendiare pe TikTok! VIDEO

Duminică, Daniela Crudu a sunat la 112, în jurul orei 5.30, spunând că a fost dată afară din casă și bătută de iubitul ei de origine croată.

Vedeta a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală și ulterior mutată la un alt spital pentru o intervenție chirurgicală la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro