Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Ce a publicat Daniela Crudu pe internet, înainte de a fi bătută de iubit! Imagini incendiare pe TikTok! VIDEO

Daniela Crudu a publicat videoclipuri incendiare pe TikTok, înainte de a fi bătută, duminică, de iubitul ei croat, și de a ajunge la spital din cauza violențelor.

Captură video.

În două clipuri scurte pe care le-a publicate pe TikTok, Daniela Crudu apare provocatoare, pe role, într-o ținută ce îi lasă la vedere bustul generos și formele atent întreținute.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu în copilărie. Fotografii din albumul de familie - FOTO

Duminică, Daniela Crudu a sunat la 112, în jurul orei 5.30, spunând că a fost dată afară din casă și bătută de iubitul ei de origine croată.

Citește și: „Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”. Iubitul Danielei Crudu, mărturisiri șocante! Ce i-a transmis fostei asistente TV?

Vedeta a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală și ulterior mutată la un alt spital pentru o intervenție chirurgicală la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial. Daniela Crudu a mai suferit de contuzii la nivel abdominal și o entorsă la gleznă.

Citește și: Sora Danielei Crudu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat în noaptea în care fosta asistentă a fost bătută și care este stare ei de sănătate în acest moment

A fost deschis un dosar penal pe loviri și alte violențe. Urmează ca Danielei Crudu să i se pună la dispoziție un formular prin care să ceară ordin de protecție provizoriu împotriva acestui bărbat. Până la acest moment, vedeta nu a dorit să depună plângere penală.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro