Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Iubitul Elenei Udrea, reacție în online, după moartea lui Emi Pian. Adrian Alexandrov și-a arătat nemulțumirea pe rețelele de socializare

Iubitul Elenei Udrea și-a exprimat nemulțumirea, legat de știrile apărute în mediul online, despre moartea lui Emi Pian.

Iubitul Elenei Udrea a avut o reacție tranșantă față de faptul că subiectul despre moartea lui Emi Pian a fost unul amplu dezbătut în ultimele zile.

Fetița Elenei Udrea are de pe acum îndeletniciri de domnișoară! Cum a surprins-o mama ei! |Foto

Adrian Alexandrov a decis să nu rămână indiferent și și-a împărtășit gândurile cu prietenii virtuali.

Iubitul Elenei Udrea s-a declarat frapat de faptul că toată lumea vorbește despre acest subiect, în timp ce ignorăd alte lucruri mai importante, cum ar fi cazurile în care marii artiști ai României pleacă dintre noi.

Adrian Alexandrov, despre moartea lui Emi Pian

Iubitul Elenei Udrea și-a exprimat nemulțumirea despre acest caz, numindu-l „un interlop tăiat de alt interlop” și a spus că nu înțelege ce este interesant, educativ sau senzațional la acest subiect.

Mama unei celebre artiste, dată în judecată chiar de fiica ei! Femeia este acuzată de ritualuri satanice și abuzuri asupra minorilor!

„Ati umplut stirile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de interesant? De educativ? De senzational? Despre cine/ ce vorbiti mai exact? N-ati vorbit si dezbatut atat de intensiv, cazurile in care Artistii Romaniei au plecat dintre noi. Un pic de decenta fata de oamenii care va urmaresc!”, a scris Alexandru Alexandrov.

Emi Pian a murit luni, în urma unei răfuieli între clanuri, în Sectorul 6 al Capitalei. A fost înjunghiat de mai multe ori de către un membru al Clanului Spoitorilor, în urma unei divergențe la jocul de table.

Recomandari