Iulia Vântur, îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cum arată iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de starul de la Bollywood, Salman Khan, însă foarte puțini știu cum arată acum. Aceasta a atras toată atenția cu ținuta s-a specifică orașului în care locuiește alături de iubitul ei.

Iulia Vântur, îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cum arată iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se poate observat din 1.800 de fotografii de pe Instagram, care îi scot la iveală zâmbetul superb.

La cei 40 de ani, prezentatoare TV arată de-a dreptul senzațional și pare că a găsit elixirul tinereții. Aceasta își surprinde fanii din mediul online cu diferite imagini în care sunt imortalizate cele mai minunate momente din viața ei.

Cum arată Iulia Vântur în straie tradiționale indiene

Recent, frumoasa șatenă a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care este îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cei 530.219 de urmăritori au rămas uimiți de aspectul plăcut al vedetei.

Ținuta, cât și accesoriile la care a apelat Iulia Vântur îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, dar și silueta suplă.

Citește și: Veronica, în straie populare! Cum arată Vulpița și Viorel Stegaru în costume tradiționale! |Foto

Vedeta a transmis și un mesaj urmăritorilor ei. "Există ceva magic în straiele tradiționale și bijuteriile indiene. Lucrarea complicată are o poveste în spate, o semnificație etnică și spirituală! Aceste simboluri frumoase vor face mereu o femeie mai misterioasă, dar dedicată, feminină, dar puternică. Mole, dar puternică.", a adăugat Iulia Vântur în descrierea imaginii.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia i-au mărturisit că este o femeie de-a dreptul superbă.

Vezi mai multe imagini cu Iulia Vântur în India în GALERIE FOTO

"Ești superbă, iar această fotografie este cea mai tare!" sau "Să știi că îmi plac și mie aceste straie tradiționale indiene, sunt speciale, iar tu ești cea mai frumoasă în ele.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o îndrăgesc pe Iulia Vântur.

Cine este Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a născut și a copilărit la Iași, fără a se gandi vreodată că o să devină una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. De la vârsta de 11 ani până la 15 ani, Iulia a cochetat cu domeniul modelingului, atunci a urcat prima dată pe scenă, iar la 17 ani a devenit instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava.

Vedeta a câștigat și diferite premii pentru "cel mai bun manechin, model" și a fost nominalizată pentru Miss România, unde nu a putut ajunge și participa. Mai târziu, aceasta și-a început și cariera în televiziune, a fost prezentatoare TV și a bucurat inimile a milioane de telespectatori în fiecare dimineață.

În 2008, Iulia Vântur și-a început și cariera în cinematografie. A jucat în filmul american "Bunraku", în regia lui Guy Moshe. Apoi a obținut un rol în filmul indian "O Teri song Umbakkum', o producție realizată de Atul Agnihotri.

Citește și: RELAȚIA dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „MARIAJUL A DEVENIT...". Starul de la Bollywood rupe tăcerea!​

Foarte puțini știu că din 1999 până în 2003, vedeta a urmat și studiile Facultății de Drept din Iași, însă nu a avut ocazia să lucreze în domeniu, ci și-a urmat pasiunea pentru teatru și a cunoscut succesul încă din copilărie.

Înainte de a forma un cuplu cu starul de la Bollywood, Salman Khan, prezentatoarea TV a avut o relație cu artistul Marius Moga.

Ultimele știri