Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Veronica, în straie populare! Cum arată Vulpița și Viorel Stegaru în costume tradiționale! |Foto

Vulpița Veronica a îmbrăcat straiele populare și se pare ca acestea i se potrivesc de minune. Ea a postat o fotografie în costumul popular, pe contul său de socializare, iar admiratorii au fost extrem de imaginea Vulpiței.

Vulpita in costum popular.

După ce, miercuri, soții Stegaru au lansat împreuna melodia "Câinii latră, vulpea merge", piesa se pare ca se bucură deja de succes.

Melodia lansată de soții Stegaru, în preferințele muzicale ale ascultătorilor din România! Ce mesaj le transmite Vulpița admiratorilor ei! |FOTO

Iar acum ca s-au lansat în muzică, cei doi s-au pus și pe dansat.

Veronica Stegaru a îmbrăcat si costumul popular, după ce au pășit în casa artistei Lăcrămioara Răileanu.

Iar după ce a cântat și dansat pe muzica populară la emisiunea Acces Direct de vineri, Vulpița a profitat de costumația pr care a îmbrăcat-o si s-a fotografiat.

Hit marca Stegaru! Vulpița și Viorel, piesă de senzație! Cum sună melodia soților de la Blăgești! „Și vulpoiul schimbă părul, ăsta este adevărul"

Fotografia a fost împărtășita cu fanii ei pe rețelele de socializare, unde s-a bucurat de un numar împresionant de aprecieri. Vulpița le-a adresat și o întrebare admiratorilor, alături de fotografia postată, în care era îmbrăcată în frumosul port popular.

V-a plăcut cum am dansat?, i-a întrebat Vulpița pe fanii ei, care i-au răspuns afirmatic, într-un număr extrem de mare.

Vulpița și Viorel au imbrăcat si cu altă ocazie costume populare și se pare ca le șade foarte bine așa, celor doi soți din Blăgești.

❤️❤️❤️

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

❤️ #accesdirect

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Recomandari