Iulian, fiul lui Sorin Bontea, campion. Mesajul emoționant transmis de tatăl său

Sorin Bontea, unul dintre jurații Chefi la cuțite, are o familie superbă și ori de câte ori are ocazia, are grijă să se mândrească cu cei doi copii ai săi. 

Chef Sorin Bontea, în emisiunea Chefi la cuțite

Antena 1

Chef Bontea este unul dintre cele mai simpatice personalități din lumea showbiz-ului, iar pe lângă faptul că toți cei care i-au gustat preparatele s-au declarat încântați, nici atunci când vine vorba de umor lucrurile nu sunt departe.

Deși soția este o prezență discretă, atunci când vine vorba despre copiii nu rezistă și se mândrește cu ei pe rețelele de socializare. Iulian este mai mare, este pasionat de sport și are adreanalina în sânge, în timp ce Miruna adoră să facă prăjituri, dar vrea să studieze psihologia.

Iulian Bontea este pasionat de sport, iar de această dată despre el a fost vorba în postarea tatălui său. Acesta se pare că a participat la o competiție sportivă, la Campionatul Român de Anduranță, unde a devenit campion la clasa A1 alături de echipa sa.


Chef Sorin Bontea a fost jurat în cadrul emisiunii "Iadul bucătarilor", iar mai apoi la emisiunea "Chefi la cuțite".

Sorin Bontea este căsătorit de peste 20 de ani. Juratul emisiunii "Chefi la cuțite" a mărturisit în trecut că și-a cunoscut soția la o petrecere, iar el a fost cel care a făcut primul pas și i-a dăruit un trandafir. Apoi a cucerit-o iremediabil cu preparatele sale.

Și soția lui Chef Sorin gătește foarte bine, acesta glumind adesea pe seama faptului că are și el un chef în bucătărie.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”! Tânăra face senzație pe Instagram

Ultimele știri