Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum arată și cu ce se ocupă Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”! Tânăra face senzație pe Instagram

Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” și câștigător al super show-ului „Asia Express” este un familist convins și nu ratează vreo ocazie să se laude cu cei doi copii ai săi, Iulian și Miruna. Cum arată fiica acestuia și cu ce se ocupă?

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți bucătari din România

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți bucătari din România, acesta având o carieră impresionantă. A început să gătească încă din vremea adolescenței și a lucrat inclusiv pe vase de croazieră.

Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite

După ani de muncă grea, acesta a ajuns chef la unul dintre cele mai renumite restaurante cu specific străin din Capitală. Nu a mai durat mult și Sorin Bontea a ajuns să devină și jurat în cadrul unui show culinar. După „Iadul bucătarilor”, acesta a devenit jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Într-un sezon trecut, acesta a trăit o surpriză de zile mari atunci când în platou și-a făcut apariția chiar fiica sa, Miruna Bontea, care a decis să participe cu un desert pregătit de ea.

citește și: Sorin Bontea a gătit pentru Madonna și Van Damme! Juratul are o condiție dură pentru copii! Ce le-a interzis

Nu de puține ori, Sorin Bontea a lăudat-o pe fiica sa pentru faptul că este extrem de pricepută la făcut prăjituri. Pe atunci, fiica juratului „Chefi la cuțite” avea doar 15 ani și spunea că nu intenționează să calce pe urmele tatălui său, fiindcă își dorește să devină psiholog.

🕊🗝

O postare distribuită de xox (@mirunabonteea) pe

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar.”, a povestit Miruna Bontea, când a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”.

citește și: FOTO/ Nu o să-ți vină să crezi! Chef Sorin Bontea este de nerecunoscut! Cum arăta chef-ul în tinerețe

Anii au trecut și fetița de atunci a devenit azi o domnișoară superbă, în vârstă de 18 ani, cu zeci de mii de urmăritori pe pagina sa de Facebook. Miruna Bontea face senzație cu fiecare selfie publicat pe internet și adună instant mii de reacții și numeroase comentarii de la admiratorii săi.

Ca orice tânăr de vârsta ei, Miruna Bontea este activă pe rețelele de socializare, acolo unde publică frecvent fotografii cu ea în diferite ipostaze.

Nu se știe dacă Miruna Bontea și-a păstrat dorința de-a deveni psiholog, dar cu siguranță nu va ajunge bucătar, lucru confirmat și de celebrul său tată. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a explicat că nu își dorește ca vreunul din copiii săi să îl urmeze în carieră, pe motiv că meserie de bucătar este una ce implică mult prea multe sacrificii.

Recomandari