Iuliana Pepene, rochia care i-a scos în evidență picioarele interminabile. Cât de sexy este prezentatoarea Observator

Iuliana Pepene s-a lăsat fotografiată într-o rochie extrem de scurtă și sexy, care îi scoate în evidență picioarele interminabile.

Iuliana Pepene s-a lăsat fotografiată într-o rochie extrem de scurtă și sexy

Instagram

Iuliana Pepene prezintă știrile de la Observator și îi surprinde pe telespectatori de fiecare dată cu frumusețea sa deosebită. Aparițiile acesteia sunt unele impecabile atât pe micile ecrane ale publicului, cât și în mediul online, unde este foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Frumoasa prezentatoare și-a încântat cei 71.4 mii de urmăritori de pe Instagram până acum cu imaginile sale din vacanța exotică în Maldive, însă a revenit recent în țară și se bucură de clipele petrecute la pupitrul știrilor, locul care îi aduce bucurie și o face să se simtă ca acasă. Aceasta nu ezită să apeleze la cele mai sexy ipostaze, care îi scot în evidență atuurile fizice și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Iuliana Pepene, poză rară cu iubitul. Cine este Dragoș Bercea, bărbatul care a cucerit-o

Deși și-a obișnuit publicul cu prezența sa unică și cu piesele vestimentare deosebite, de data aceasta Iuliana Pepepene a dus totul la un alt nivel și a oferit o priveliște spectaculoasă oamenilor din mediul online. Prezentatoarea de la Observator a îmbrăcat o rochie extrem de scurt ce îi evidențiază picioarele lungi și subțiri.

Cum arată Iuliana Pepene într-o rochie scurtă

De curând, tânăra a publicat pe contul de Instagram o fotografie incendiară, care a atas imediat atenția tuturor și a pus pe jar publicul masculin. Iuliana Pepene a prezentat știrile în una dintre cele mai scurte rochii în care a fost văzută până acum, drept dovadă stă ultima sa postare la care a primit foarte multe reacții pozitive.

Frumoasa blondină a îmbrăcat o ținută cu decolteu adânc și extrem de sexy, care a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului. Un lucru este evident și l-au recunoscut și prietenii virtuali, prezentatoarea TV este posesoarea unui trup perfect în adevăratul sens al cuvântului, iar ținutele pe care le poartă taie răsuflarea tuturor. De asemenea, Iuliana a completat piesa vestimentară cu o pereche de pantofi superbi și cu un zâmbet spectaculos.

Citește și: Iuliana Pepene, fotografie rară alături de mama ei. Cum arată cea mai importantă femeie din viața prezentatoarei Observatorului

Rochia sa îi pune într-o lumină bună picioarele interminabile, bustul generos, dar și talia de invidiat. Imaginea a strâns rapid mai bine de 1.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să-i spună frumoasei blondine că este superbă și că trăsăturile sale sunt extrem de frumoase.

"Arăți superb astăzi!" sau "Bună dimineața, ești superbă! O zi frumoasă să ai.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente în ceea ce privește modul în care arată.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene are 29 de ani și și-a început cariera în domeniul televiziunii atunci când s-a înscris la cursurile Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă. Aceasta aînceput timid, însă talentul său s-a făcu vizibil remarcat de către telespectatori.

La început, frumoasa blondină a prezentat rubrica meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana e pasionată de pictură și echitație.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri