Căutare Live

Ivanka Trump, așa cum puțini au văzut-o vreodată. Cum arată fiica lui Trump la plajă, alături de soțul ei, Jared Kushner

Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, au fost surprinși pentru prima dată de când au părăsit Washington DC și s-au mutat în Florida, Statele Unite ale Americii.

Cum arată Ivanka Trump la plajă

Getty Images

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, și soțul ei, Jared Kushner, au fost unii dintre cei mai controversați membri din cabinetul lui Trump cât timp a fost președintele Statelor Unite ale Americii.

După ce întreaga familie a părăsit Washington DC, Ivanka și Jared s-au mutat în Florida, SUA, și au fost surprinși în timp ce se bucurau de noua lor locație.

Cum arată Ivanka Trump la plajă

Ivanka și Jared au fost surprinși alături de cei 3 copii ai lor în timp ce vizitau orașul Miami, noua lor reședință.

Vezi cum arată Ivanka Trump la plajă în GALERIA FOTO

Aceștia au fost fotografiați și la plajă, scrie Daily Mail. Într-una din imagini, Ivanka și Jared au fost surprinși în timp ce se jucau cu băieții lor, Theodore, în vârstă de 4 ani, și Joseph, în vârstă de 7 ani, la plajă.

Citește și: Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă

Ivanka a purtat o rochie albă, transparentă, în dungi negre și verzi, pe care a accesorizat-o cu o geantă în aceleași nuanțe și o pălărie din paie cu o baretă neagră.

Jared a optat și el pentru un look monocromatic, cu pantaloni de culoare neagră și o bluză albă, cu o șapcă în aceleași nuanțe.

Ivanka și Jared au fost surprinși în Miami în timp ce le cumpărau și înghețată copiilor, ce păreau să poarte uniforme școlare.

Cuplul a închiriat un apartament de lux într-o clădire din Miami aflată la malul mării. Nu se știe exact ce sumă vor plăti Ivanka și Jared pentru apartament, însă clădirile din acea zonă au un preț mediu de închiriere de 47.000 de dolari pe lună și un penthouse costă în jur de 33 de milioane de dolari.

Se pare că Ivanka și Jared folosesc apartamentul drept domiciliu temporar, până își vor construi o casă pe un teren cumpărat la Insula Indian Creek, ce e cunoscută și sub denumirea de ”Buncărul Miliardarilor”, pentru prețul de 31.8 milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, averea cuplului a scăzut cu 20% în ultimul an în care Donal Trump a fost președinte. Se estimează ca Ivanka și Jared au făcut între 23.8 milioane de dolari și 120 de milioane de dolari în anul 2020, spre deosebire de venitul de 156 de milioane de dolari pe care l-au încasat în anul 2019.

Citește și: Cât a costat nunta extravagantă a Melaniei Trump cu Donald Trump. Magnatul a scos din buzunar o sumă colosală

Averea spectaculoasă a cuplului a suferit în timpul pandemiei, dat fiind faptul că au investiții în domeniul hotelier. În 2017, la scurt timp după ce s-au alăturat Casei Albe, Ivanka Trump și Jared Kushner au declarat că au o avere de 195 de milioane de dolari - cu 75 de milioane de dolari mai mare decât cea declarată anul trecut.

Ce mai face și cum arată acum actrița din "Blonda de la Drept". Reese Witherspoon are o familie minunată... Jen Selter, posesoarea celui mai celebru posterior de pe Instagram, imagini incendiare în bikini. Cum s-a lăsat fotograf...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x