Căutare Live

VIDEO | Jador feat. What`s UP, colaborare inedită! Piesa care rupe toate topurile!

O colaborare de excepție a avut loc între Jador, artistul momentului si What's UP. Melodia lor este deja în toate topurile momentului.

What`s UP feat. Jador au cântat, în platoul Showbiz Report, melodia „Ce n-aș da”.

Cei doi artisți și-au unit forțele pentru o colaborare de excepție. Chiar daca vin din sfere muzicale diferite, de aceasta dată, artisții au îmbinat cele două genuri muzicale, iar rezultatul este peste așteptări.

What's Up a fost prezent in platoul de la Antena Stars, unde și-a prezentat melodia cântata alături de Jador.

Jador, testul sincerității! Artistul o imită pe Veronica Stegaru! "E comică rău, cum dansează ea" | Video

Melodia Ce n-aș da”. a celor doi artisți se bucură de un succes răsunător.

Cine este Jador

Jador, Remus Ionuț Dumitrache pe numele său real, provine din Bacău și, pe lângă pasiunea sa pentru muzică, este un tip destul de citit, cei din jur susținând că, spre deosebire de alți artiști, nu este tocmai certat cu cartea. În 2017 absolvise, de altfel, Facultatea de Relații Internaționale.

Cum arată mama lui Jador ! Femeia care i-a dat viață nu este de acord cu decizia artistului |VIDEO

Carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador a reușit să fie numărul unu în topurile muzicale din România, luptându-se la baionetă cu Dani Mocanu și Florin Salam, pe care i-a surclasat.

Urmăriți melodia lui Jador feat. What's Up, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri