Jennifer Lopez a apelat la o schimbare de look senzațională. Cum arată vedeta cu părul lung, ca Rapunzel

Jennifer Lopez a apelat la o schimbare de look care o face să arate ca o adevărată Rapunzel cu părul extrem de lung. Celebra artistă a surprins cu noua ei frizură.

Indiferent de look-ul pe care îl abordează, diva a demonstrat că orice ar alege îi vine superb.

profimedia

Faimoasa Jennifer Lopez lucrează în prezent la noi proiecte, iar de aceea a apelat la o nouă schimbare de look, cu care și-a surprins fanii.

Indiferent de look-ul pe care îl abordează, diva a demonstrat că orice ar alege îi vine superb. Ei îi stă bine cu orice culoare de păr, indiferent ce coafură ar alege. De-a lungul carierei, Jennifer Lopez a avut multe look-uri, de la păr scurt și tunsoare băiețească, la păr lung, ca Rapunzel.

De această dată, Jennifer Lopez a ales o frizură cu părul lung și breton tip “draperie”, așa cum îl numesc stiliștii. De această dată, Jennifer Lopez a lucrat cu faimosul stilist Chris Appleton și aceasta e dovada că el e foarte talentat, iar ei îi stă bine cu orice coafură.

De cele mai multe ori, Chris este cel care o ajută pe Jennifer Lopez să aibă cele mai îndrăznețe look-uri. Bretonul pe care îl are vedeta se potrivește perfect fizionomiei ei, iar noua culoare a părului, blond-caramel, arată extraordinar. Părul ei perfect drept îi încadrează fața într-un mod plăcut.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. Diva face dezvăluiri surprinzătoare

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună?

De curând, frumoasa artistă Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de fostul ei iubit, Ben Affleck, la o petrecere în Montana. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire. Ben Affleck și Jennifer Lopez au format un cuplu din 2002 până în 2004.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Actrița și cântăreața a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Presa speculează că cei doi s-au împăcat

Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

J. Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez în urmă cu puțin timp

Celebra artistă Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat în urmă cu puțin timp că au decis să se despartă, amândoi alegând să meargă pe drumuri separate.

Chiar dacă inițial cei doi au declarat că decizia lor vine în urma constatării că ei se înțeleg mult mai bine ca prieteni, adevăratul motiv pentru care s-au despărțit a fost altul.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit după o relație de 4 ani, făcând publică declararația că vor să rămână doar prieteni, continuând să lucreze împreună la proiectele lor comune.

Relația lor nu a avut de suferit doar din cauza faptului că amândoi au cariere impresionante și prea puțin timp liber, ci se pare că a fost vorba de încredere. O sursă aproapiată a cuplului a declarat pentru publicația People că Jennifer Lopez nu a crezut că e în interesul ei să continue relația cu Alex Rodriguez.

Ultimele știri