Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Presa speculează că cei doi s-au împăcat

Se pare că Jennifer Lopez nu mai e o femeie singură, după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez în urmă cu lună.

De curând, frumoasa artistă Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de fostul ei iubit, Ben Affleck, la o petrecere în Montana.

profimedia

De curând, frumoasa artistă Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de fostul ei iubit, Ben Affleck, la o petrecere în Montana. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire. Ben Affleck și Jennifer Lopez au format un cuplu din 2002 până în 2004.

Istoria relației dintre Ben și Jen

Cei doi actori s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Actrița și cântăreața a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck.

Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

J. Lo și Ben Aflleck în prezent

Cei doi foști au fost surprinși de paparazzi duminica trecută, la o plimbare cu mașina, potrivit Daily Mail. Se pare că cei doi se îndreptau către aeroportul din Montana. După aterizarea din Los Angeles, Jennifer a fost surprinsă ținându-l de mână pe Ben Aflleck.

Citește și: Fotografii sunt mereu pe urmele lui. Alex Rodriguez, slăbire dramatică după despărțirea de JLo

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați.

Ben Affleck a trecut si eu printr-o despărțire de curând, după ce a avut o relație de un an cu actrița Ana de Armas. Cei doi au pus capăt relației lor în ianuarie 2021.

Adevăratul motiv pentru care J. Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez

Chiar dacă inițial cei doi au declarat că decizia lor vine în urma constatării că ei se înțeleg mult mai bine ca prieteni, adevăratul motiv pentru care s-au despărțit a fost altul.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit după o relație de 4 ani, făcând publică declararația că vor să rămână doar prieteni, continuând să lucreze împreună la proiectele lor comune.

Relația lor nu a avut de suferit doar din cauza faptului că amândoi au cariere impresionante și prea puțin timp liber, ci se pare că a fost vorba de încredere. O sursă aproapiată a cuplului a declarat pentru publicația People că Jennifer Lopez nu a crezut că e în interesul ei să continue relația cu Alex Rodriguez.

Citește și: Jennifer Lopez se mândrește cu mama ei. Cum arată femeia de la care a moștenit frumoasele trăsături

“Sunt prea multe probleme între ei care au rămas nerezolvate”, a mai adăugat sursa apropiată divei pentru People.

Aceeași persoană a explicat că J. Lo nu a mai simțit că poate avea încredere în Alex.

“Ea se simțea mizerabil și nu credea că e în avantajul ei să rămână cu Alex”, a mai spus sursa.

După ce s-a speculat în presă de câteva luni că Alex Rodriguez ar avea o aventură cu o altă femeie, sursele apropiate cuplului au dorit să clarifice că despărțirea dintre sportive și J. Lo nu a fost din cauza acestei potențiale aventuri.

Ultimele știri