Antena Căutare

Cu cine se iubește Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și cu ce vacanțe a surprins-o pe iubita lui

Ema Uta și Alex Bodi se bucură de o vacanță exclusivistă în Maldives după ce au bifat o alta în Bahamas, în urmă cu puțin timp.

alex bodi imbracat la costum Galerie
Alex Bodi a trecut la o noua iubire și-și petrece timpul prin vacanțe exotice, împreună cu noua sa parteneră | Antena 1

Viața tumultoasă a lui Body pare că ar fi intrat într-un strop de liniște lângă Ema Uta, cunoscută atât pentru munca sa de make-up artist al vedetelor de pe la noi, cât și pentru stilul de viață luxos și vacanțele în locuri exotice.

Potrivit Click, cei doi se relaxează într-o vacanță de lux și sunt cazați la un resort de cinci stele unde prețul pe noapte însumează multe cifre.

Dragostea dintre Alex Bodi și Ema Uta plutește în aerul scum și luxos din Maldive

Potrivit aceleiași surse, se pare că iubita lui Bodi a vrut să contribuie și ea la nota de plată pentru această vacanță.

Articolul continuă după reclamă

Citește și:Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria Radionova. Ce a declarat afaceristul

Pare că Alex Bodi este din nou îndrăgostit. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost surprins la braț cu mai multe domnișoare, dar niciuna n-a avut parte prea mult de compania tânărului om de afaceri.

De data aceasta, Instagramul ambilor parteneri abundă de imagini din tărîmul de vis unde cei doi își trăiesc iubirea,fac scufundări, explorează alte insule situate în apropierea celei pe care se află, au parte de mâncare rafinată și băuturi scumpe, potrivit sursei citate.

Alex Boodi are o viață amoroasă desstul de agitată dar în același timp își face loc în viața sa pentru lucrurile importante.

Citește și:Bianca Drăgușanu, mesajul de dragoste pentru Alex Bodi. A explicat gestul afaceristului fără prea multe detalii

În anul 2020 a pus capăt mariajului cu Bianca Drăgușanu. După divorțul de Bianca, Alex Bodi s-a afișat în compania afaceristei Daria Radionova.

Legătura dintre ei s-a încheiat destul de repede, iar la scurt timp de la separare, Alex a cunoscut-o pe modelul internațional Justyna Gradek, cu care a avut o scurtă aventură.

După despărțirea de Justyna Gradek, Alex Bodi s-a întors în brațele Dariei Radionova și a decis să acorde o a doua șansă relației.

Povestea lor s-a încheiat la finalul anului 2021, după ce Daria l-a acuzat de infidelitate pe omul de afaceri, mai arată sursa citată.

În schimb, Bodi are o legătură foarte bună cu ambele foste soții, cu care are câte un copil și este un tată implicat care-și vizitează foarte des copiii.

Recent, Alex Bodi și-a vizitat părinții în Spania, prilej cu care s-a întâlnit și cu prima sa soție, Raluca Alexandra, alături de care are o fetiță pe nume Chaqueline Alexia.

Cei trei ies împreună și se bucură unul de compania celuilalt, ca o adevărată familie, chiar dacă părinții nu mai sunt de multă vreme căsătoriți.

Ei au decis să păstreze o relație de amiciție de dragul fiicei pe care o au împreună.

Anastasia „Stassie” Karanikolaou a făcut senzație într-un catsuit din plasă. Paparazzi au pozat-o din toate unghiurile... Jennifer Lopez a spus adevărul despre despărțirea de Ben Affleck în 2004. Care a fost motivul real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x