Jennifer Lopez, imagini surprinse de paparazzi. Cum a fost fotografiată atunci când se aștepta mai puțin

Jennifer Lopez a fost una dintre cele mai dorite vedete de către paparazzi zilele acestea, iar imaginile cu ea au apărut peste tot.

Jennifer Lopez a fost una dintre cele mai dorite vedete de către paparazzi zilele acestea

Profimedia Images

Cele mai recente poze cu cântăreața au fost surprinse de fotografi chiar la ultimele pregătiri înainte de a urca pe scenă în Times Square pentru a susține show-ul inclus în Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest 2021.

Aceasta, așa cum le-a promis fanilor în postările de pe Instagram, a îmbrăcat o rochie albastră, cu multe volane, a avut o coafură impecabilă și un machiaj discret, dar care i-a pus în evidență trăsăturile feței.Conform Daily Mail, în cadrul repetițiilor pentru show-ul din noaptea de Revelion, Jennifer Lopez a fost susținută de pe margine de logodnicul său, Alex Rodriguez.

Citește și: Jennifer Lopez, dovadă că e divă absolută chiar și când poartă mască de protecție. Cum a fost surprinsă ​

Jennifer Lopez a cântat în Times Square înainte ca bila să coboare, la miezul nopții. Vedeta a fost fotografiată la ultimele pregătiri înainte de show-ul din cadrul show-ului Dick Clark's New Year's Rockin' Eve cu Ryan Seacrest, iar apariția ei s-a dovedit a fi impecabilă. O mulțime de oameni din echipa ei se aflau în jurul său, făceau ultimele retușuri la păr și la machiaj, iar diva stătea nemișcată pentru a obține un look impecabil, așa cum și-a obișnuit fanii.

Jennifer Lopez, reprezentație Times Square

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite vedete la nivel internațional, iar de-a lungul timpului, show-urile s-au remarcat prin grandoare și originalitate.

Pentru că menține o strânsă legătură cu prietenii virtuali, Jennifer Lopez a postat în ultimele zile pe contul său de Instagram imagini din timpul repetițiilor, iar susținătorii au fost încântați de ce au văzut.

Citește și: Jennifer Lopez, în postura de înger gol pentru cel mai nou videoclip. Cum a îndrăznit să se lase filmată la 51 de ani

La evenimentul din Time Square au participat și alte nume mare, printre care se numără Billy Porter, Cyndi Lauper, Jimmie Allen, Machine Gun Kelly, Andra Day sau Gloria Gaynor.

Brandy, Doja Cat, Ella Mai, Lewis Capaldi, Maluma, Megan Thee Stallion, Miley Cyrus, Nelly și Saweetie au fost și ei alături de fani de pe Coasta de Vest prin intermediul unei transmisiuni live.

Evenimentele s-au desfășurat fără spectatori, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19.

Ultimele știri